Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, August 12, 2014

Kerenah kawan di FB

Assalamualaikum...

Bila posting pic kat FB kompom ramai yg suka LIKE (bukan la perasan ok.. realiti gitu.. #poyo) me pun suka LIKE pic org.. haha

Tp bila posting pic satu nih.. hati banyak geram.. kan terus mendapat.. huhu




 Org lain komen biasa2 jew pun... tiba2 jew 'pakcik' nih menyelit.. huhu



Mcm2 kerenah eks.. nak bergurau pun agak2 la.. laki ai ada lg tau.. nasib dia LIKE je perkataan 'benggong' me tuh.. 

Me jarang upload pic sorang.. selalu mesti ngan hubby atau ngan anak.. takde pun feeling2 wa nih jelitawan utk di LIKE oleh kawan2 pun... realitinya pun me sedar diri ini tak cantik pun.. buat kena kutuk jew nnt.. hahaha

tuh 'pakcik' nak bergurau la.. tp gurau tak kena bg me.. terus mendapat benggong.. haha

Agak2 korang kasar ke bahasa yg me guna..?? spontan jew tuh taip.. pastu malas nak tgk dah.. pg nih perasan notification dr hubby me.. dia LIKE perkataan yg me kasi kat pakcik tuh.. hahaha.. sengal sgt ok.. 

Sesal tak sudah upload pic tuh... huhu



13 comments:

nor nazliana said...

hahha nk melawak kot..

Kakizan Omar said...

memang bengong lah pakcik tuh.. :D

Hanis Azla said...

As-salam yana..

Salam aidilfitri.. cantiknya dia.. komen mental macam tu memang patut pun dibalas gitu.. klu tak makin menjadi2 pulak kan..

che mid said...

Suruh le hubby komen pulak.." Dia ana yang funya" ha ha..selamat hari raya maaf zahir abtin sis..

Diana Rashid said...

Eiii..macam giler je lelaki tu..gelinya.macam terdesak je.sakit mental kot

mama ka0ri said...

salam kenal mama yana..

erkk..takutnya dapat komen camtu..mcam saiko jer..huhu..

Tihara said...

haah, dia gurau tak kena tempat

Norhasniza Khalid said...

pic tu rasanya biasa je kot, tapi entahlah.. agaknya memang "pakcik" tu mengong kot..

salam kenal dari mamaniza.com
selamat hari raya, maaf zahir dan batin

Daddy Ziyyad said...

bagi saya, memang KURANG AJAR sangat buat lawak macam tu...

dan bahasa yg awak gunakan tu, tak kasar pun ( kalau nak banding dengan kurang ajarnya lawak bodoh tu)

Mila@Rimbun said...

Kalau saya dah lama unfren dah hihi

sama ler kita, jarang sekali upload gambar sendiri or ahli keluarga kat FB, malu hihi

Bunda a.k.a KN said...

Salam...memang bengong 'Pal Cik' tu...tapi boleh delete jer lkan pic tu..

Myra Jay said...

Tu la, sekarang ni macam2 kerenah manusia kan..

Bahay gak.. kita tak tau niat orang

Mummydearie said...

Salam singgah,

Memang saya jarang upload photo di mana-mana pun. Tak suka benda macam nilah. Orang-orang yang hilang akal dan lupa dunia sebenar sekejap. Okeylah perkataan tu. Takdalah kasar mana memang sesuai pun dgn perbuatan 'pakcik' tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...