Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, January 9, 2015

BE kembali menghuni blog

Assalamualaikum...

Banyak hari tak update eks.. hehe.. sejuk sampai idea pun beku.. kiki

Pernah update ENTRY INI.. geram2 lama sgt takmo gerak kita nyer BE blog (tuh time takde kerja sgt dah tuh... hahaha) so kita pun tekan button CASHOUT (padan muka NUFFNANG.. kiki ..)

Tengok balik next 2 week.. eh.. ada lak CPUV utk kita.. ooo.. rupanya Nuffnang nak suruh kita cashout yer.. hahaha.. Padan muka kita tak dpt kumpul juta2 rm dr blog... hahaha




Tuh pun still pending lagi.. sebulan eks baru dpt cek.. sabar menunggu sajew la yana.. wlpun takde plan utk apa duit tuh.. huhu.. tp kata org.. bila duit kat tangan.. nnt tgk la.. cam air jew laju abis.. kannnn

:P




5 comments:

nOe suhaimi said...

tahniah mama...moga byk lagi CPUV yg masuk... :)

Najib Ariyan said...

oooo kalau cash put maka akan dapat banyak lagi... gitu.... berapa sen lah saya dapat yer... blogger nan hado nih... hehehe

Diana Rashid said...

tu la..kalau ada duit depan mata ada je benda nak beli..heheh

Tihara said...

alhamdulillah, tahniah
seronoknya dapat BE :)

insan marhaen said...

Dulu, saya ada juga join nuffnang tapi takut berat bila nak buka blog, saya dis-active.

Sekaraang ni bila dah tak bekerja, ingat nak join balik tapi ddah lupaa bagaimana...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...