Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, January 21, 2015

Rehatkan Minda

Assalamualaikum...

Tekanan kerja... Tekanan urusan rumahtangga.. Tekanan dari masalah kehidupan..  badan rasa penat sgt.. otak rasa tepu.. huhu.. ada masanya takmo bangun2 dari tidur... nak rehat jew.. hahaha.. tp ada masanya cam nak cari pasal dengan jalan2.. nak men-release tension lak konon.. jiwa wei.. kiki.. nak berjalan nih masalahnya ongkos pulak kering...kannnnnn



Tp cuba gagahi diri jugak.. Lets go to Kuantan uols.... Jumpa my sis dan layan kehendak anak nak gi Gambang Water Park.. tuh sebab janji2 lama.. hehe.. kes sakit kaki takleh masuk [LINK] dan janji2 lagi nak bawa jika dia setuju nak berkhatan..[LINK] banyak janji2 ngan anak eks.. hahaha..

Alhamdulillah anak seronok.. mak dia pun rasa kosong kepala.. hahaha.. tp masuk jew kerja.. jem balik kepala.. a lot job urgent.. hahaha.. tp takper.. slow2 layan eks.. dah namanya pun cari rezeki kannn.. :p

Wordless arini eks.. lantak.. kiki

:0



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...