Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, January 23, 2015

Perubahan Mengikut Aliran Masa Kehidupan

Assalamualaikum...

Kalu dulu (masa kerja kat sykt consultant) jumaat la hari paling heaven... kerja tak beria2.. yg beria time rehat.. shopping time.. rehat dua jam u.. boleh merendek sampai ikan bakar kat KL.. hahaha.. bahagia..

Bos pun tau dan faham.. kalu ada kerja sikit2 tuh (yg tak urgent) dia simpan lepas rehat jew baru kasi kat pekerja dia nih.. hahaha

Hari khamis atau rabu dah sibuk buat plan nak merendek.. kahkah.. muncung kalu ada kerja urgent.. atau kawan tinggal kita sebab kita banyak kerja.. sabar jew la kalu nak diingatkan time tuh,,

Sekarang.. setelah dua tahun tanpa rehat panjang [(2jam hari jumaat).. tiada merendek time cam dulu..] dah boleh rehat panjang 2jam tp me pilih melepak kat opis sajew.. bukan takde kawan nak merendek.. tp perasaan sudah lain.. mungkin faktor usia.. mungkin faktor kawan yg tak seberapa sekepala (hiks) buat me suka melepak kat opis sajew.. hahaha.. bagus gak.. save money khennnn

Sebab sampingannya ialah.. sakit lutut.. badan naik dah nih.. so the best way is take a bit rest.. hahaha.. takleh nak merendek pusing kedai sgt la.. hahaha.. sabar jew la.. :)




sajew selfie sorang2.. hahaha.. :P



2 comments:

Najib Ariyan said...

haaaa sila ke blog saya baca entry last tu... kalau badan naik dah kenalah rajin2 bersukan... takleh yg berat amik yg ringan... untie apa ntah kat iklan tv tu yg dah umor 70 pun masuk marathon.... jom jom

nOe suhaimi said...

hehehehe... noe pun malas nak keluar....letih badan je...faktor usia tu...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...