Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, January 14, 2015

Testing Time

Assalamualaikum...

Wanita dengan membeli barang kecantikan sukar nak dihalang.. nak2 kalu masuk pasaraya GIANT sorang2.. hehe.. nak cantik u.. kann.. beli jangan tak beli (setan dok menghasut itu time.. huhu)



Nak tgk.. selepas 3 hari nnt hilang x segala kekeringan dan kekerakkan di kaki ai nih.. auuwww


5 comments:

Kakcik Nur said...

Kecantikan adalah aset wanita... :)

Hanis Azla said...

as-salam yana..

akak pun gitu, klu untuk cantikkan diri, suka sangat nak try benda baru.. berabis duit pun takpe he..he.. harap2 krim tu serasi dengan yana.. akak pun tak sabar nak tggu hasilnya..

Diana Rashid said...

kalau rajin pakai mesti kembali cantik semula..heheh

nOe suhaimi said...

hilang ke tak tu mama?? hehe...klu nk beli barang mcm ni...elok kita g sorang je...klu tak ada yg membebel

eelobor said...

dah hilang lum? ari nie dah masuk ari ke-4

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...