Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, January 28, 2015

Funny thing

As salam...

Nih kepala ngahpening.. melayan org call suruh ambik policy insuran.. huhu

hahaha.. normal eks..

Nak cite benda2 yg agak membuhsankan.. sebab bosan..?? sebabnya sini kena buat timesheet sampai 3 jenis.. dasyat eks.. hahaha (nmpk sgt blank idea akak noi)

Satu normal timesheet la.. taip kat excell.. itu ok.. lagi satu timesheet yg dipanggil 'drawing calculation' itu utk nak tgk berapa jumlah drawing buat within one month.. ini pun boleh setel.. taip kat excell jew... lagi satu sama gak ngan 'drawing calculation' tp versi hardcopy.. kena tulis balik kat buku log..

Nih me anggap sebagai satu terapi utk mencantikkan tulisan... hahaha



cumil tak tulisan ai.. insyaallah semakin cantik.. sy praktik tiap2 hari.. hahaha

:p




posted from Bloggeroid

5 comments:

Hanis Azla said...

As-salam yana..

semoga dipermudahkan segala urusan.. cantiknya tulisan awak.. nampak matang.. tulisan akak macam cakar ayam.. kdg2 sediri pun tak faham nak baca he..he..

Diana Rashid said...

memang cantik tulisan...kemas je..

iryanty ahamad said...

:-)) boleh lah tulisan tangan tu....cantik...jelas

Najib Ariyan said...

chomel... tulisan orang moden... sangat susah nak jumpa orang bertulisan condong... tapi tulisan saya memang condong sebab terikut2 cikgu matematik saya bertulisan purba yang cantik... lelama memang menjadi... bukan puji diri sendiri lah tapi memang betul susah nak jumpa orang bertulisan condong sekarang ni

iryanty ahamad said...

:-)) dah lama tak menulis banyak macamni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...