Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, February 17, 2015

Asam Pedas Untuk Dia

Assalamualaikum...




Tengah giler melayan citer nih.. Asam Pedas Untuk Dia.. hehe..

Tertengok sebenarnya first episod.. cam best jew.. tp tak sempat nak ikut sangat tiap2 minggu episod drama nih.. kekadang lupa pun yer.. haha.. tak kira la kannn..

Last week tertengok lagi... tp dah episod 11 sudah.. cam tak faham la kann.. miss sudah episod best.. diorg dah nikah dah.. stress nak tgk gak.. hahaha.. so google dan jumpa kat blog tuh.. apa lagi terus layan kat  LINK tuh jew la... kiki..

Dah abis dah me katam citer tuh sampai episod 12.. tak sabar nak tgk sambungannya.. aduhai.. kiki

Citer nih lain macam sikit la... takde la asyik2 citer yg mengarut tak boleh nak fikir logik atau mengarut cam langsung takleh hadam jalan citer dia.. kiki..


6 comments:

Diana Rashid said...

tajuk nya macam sedap..hehehe

Adam Roslan said...

Laa, Asam pedas tu cerita rupanya.

nOe suhaimi said...

tajuk drama upanya...hehehehe...x pernah tengok lg

Najib Ariyan said...

sejak rajin berblog ni kurang sangat lah menonton TV... apa yg sempat rakam jer tengok... sorry...

eelobor said...

hahahaha.... masa mula2 baja tajuk, ingatkan u buat spesel asam pedas atas request en.suami

Adaakukesah said...

cerita melayu bodoh tak logik macam ni pun ada yang suka.... patutla bebal belaka org melayu ni.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...