Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, February 9, 2015

Suamiku Perfect 10

Assalamualaikum...

Hari khamis me gi intiview kann... aritu me suruh papa cuti teman mama... haha.. selalu apabila dia hantar aka sokong me gi intiview.. alhamdulillah dapat la kerja tuh... kira ambik berkat la... haha


tp dia nak mama belanja dia tgk wayang pas intiview... dia nak tgk cite en suamiku perfect 10.. boleh gitu... hahaha... malas sebenarnya... masa dia cakap permintaannya nak dating tgk wayang cite suamiku perfect 10 tuh mama ckp la.. 'tak kuasa ok.'.. kiki... tp pas intiview tuh.. mama tukar fikiran...layankan jew la kan... kiki.. 'Jom pa.. tgk wayang jom...' senyum terus cik abe ambo.. ;p

Actually... me nyer perut lapar sgt sebab breakfast me tak lalu nak makan sgt.. dobar hati kita tau nak intiview.. intiview pun lama.. dr kul 9pg sampai hampir kul 11 pg.... tp since cite tuh wayang ada kul 12.30 tghhari so cepat2 ambik jew.. takmo lama nunggu dooo... huhu

Lama gak citer tuh.. 2jam gak arr... kenyang ngan minum air ngan bertih jagung jew... hehe.. siap me berlari kuar cari toilet lagi.. kiki

ok.. pas tgk tuh br sibuk cari mkn...



Dan kali nih mama lak pau papa.. kahkah.. fair la kannnn..

:D

3 comments:

Diana Rashid said...

amboih..bertemujanji di hari khamis..selalunya orang bertemujanji hari ahad..heheheh

iryanty ahamad said...

:-)) baru adil..dua dua keluar modal..

eelobor said...

Saya lak itu ari kekonon nk tgk cinema ngan maidalim di malam minggu. Booking la kita tiket. Dah siap bayar & print out tiket baru perasan yg movie tu start jam 11.45pm. Hahaha... Terpaksalah jugak layan late night movie.... Teringat zaman dolu2 selalu layan movie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...