Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, February 7, 2015

Penat

Assalamualaikum...

Hari minggu.. aktiviti membelek rumah yang dah cam rupo rumah kena bom... hahaha... ponat kan kalu  nak fikir.. so jgn fikir.. kiki




Tuh sebahagian ok.. kain bj berlambak nak kena lipat... huhu... lipat kain la benda yg paling payah nak buat.. nak mula tuh yg payah tuh... kiki

Maman arini mama tgk cam ok... so lepas breakfast dia minta nak gi umah jiran.. me kasi.. sian dia...

since dia nak berkawan kann... selalu pun dia gi sana main kat umah jew.. xkuar main di tgh jln... selalu me tgk anak2 jiran dibiar mak diorg dok main parih jln... umah jiran tuh pun penjaga maman dulu masa kecik2... maman rasi ngan anak akak tuh.. anak akak tuh pun stail main tulis2... main lukis2.. so ok la kannn.. kiki

So korang camner lak aktiviti hari minggu...??

3 comments:

iryanty ahamad said...

alhamdulilah..semoga maman terus cergas dan cerdas...

yan sejak kahwin tak petnah lipat kain..semua hanger :-))

Diana Rashid said...

ye la..cuti2 sekolah ni la baru nak jumpa kawan2 satu taman..kalau tidak asyik tengok muka kawan sekelas je boring jugak dia pun..

Saniah Ahmad said...

hahaha,, samalah mendobi lagi best dari melipat,, anak saya pun suka main dengan anak jiran,, klu main kat umah diaorg main dlam bilik si abang,, sama2 main games,, kadang gaduh pastu baik balik,,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...