Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, February 23, 2015

JPO Tour | Penat Tp Seronok

Assalamualaikum...

Kesah basi dari Episod Entry INI


YES.. sampai gak kat JPO nih.. hahaha

Tolak dari puchong dalam kul 3ptg.. dan sampai JPO dalam kul 5.30ptg gitu la.. takde jem pun jalanraya.. agak2 berjujuk la jugak.. kiki

First yg me cari bila sampai sana ialah.. bilik air.. kahkah.. bila dah selesa baru besh pusing kedai.. ahaks.. sini banyak outlet yg sapa2 nak shopping branded label.. ada gak label2 yg me tak pernah nampak pun.. kahkah.. layan ke jew la kedaratan ambo ini.. kiki

Ada outlet Michael Korr, Padini, Guess, Levis, Carlo Rino, Vincci, Coach, Bonia dan mcm2 la.. ponat nak menaip.. kiki.. tak semua outlet me masuk pun.. masuk pun sekadar belek2 dan letak.. tak beli apa pun.. dalam kepala 'blur' nak beli apa.. lagi2 fikir tang poket nnt kuar RM.. haha

Tgk2 gak kedai baju bajan anak tp banyak utk budak perem jew.. so mmg pening tak tau nak tgk sgt pun... layan papa myoping jew la.. kiki.. hhhmmm

Pastu kami merendek konon nak ke Stulang nak makan dinner.. tp jem yg amat.. so buat u-turn lak kita gi area Danga Bay jew la... tuh pun meraba2 nak cari kedai makan kat mana.. ditambah jalan baru bagi kami yg dah bertahun tak turun JB.. makan kat Restaurant Singah Selalu.. ramai gak umat Nabi kat situ uols.. wlpun dah kira lewat dah tuh.. dalam kul 10.00mlm dah tau.. kiki..

Setel makan.. kitaorg melepak jap depan laut.. ambik udara segar jap.. sebelum balik Puchong balik.. sampai puchong kul 3.00pg.. mmg win bab berjalan kann.. hahaha..

Penat tp seronok.. pelepas angin sesekali.. syok.. hahaha..


.

5 comments:

Diana Rashid said...

wah..shopping sakan la tu..:)

Mek Onie said...

ada sale tak?teringin nakkkkkkkkkkk p !!!!!!!!

Tihara said...

bestnya, teringin nak pi sini :)

d0tbl0gsp0td0tk0m said...

salam tuan belog....

huhuhu nih betul2 musafir tegar nih.... huhuhuhu

Miela Asmila said...

Bestnya dapat jalan jalan...
Hilang kojap kepenatan bekerja

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...