Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, February 23, 2015

JPO Tour

Assalamualaikum...

Cuti raya cina tahun nih.. me pilih tak balik kampung.. nape..?? modal kurang.. mood sebenarnya kelaut.. tah.. just takde ideal atau takde mood nak meroyan balik kampung lak kali nih... nak berjalan pun rasa cam hhaaaammmpeeeehhhh...

Ada sebab sebenarnya.. kiki.. meh kita cite.. kiki

Hubby ai ada la gebang nak ke JPO.. aduh.. cam besh jew.. wlpun dlm kepala cam tau dah.. selalu dia gebang jew yg lebih.. poket kering macam ner nak gi.. nak men'top-up' tp hati cakap NO.. jahat kan hati kita... mmg hati jew selalu jahat.. kita baik jew sebenarnya.. aauuwww


pic from google.. :)


Dalam NO-NO tuh.. teringin gak ke sana.. nak nengok apa yg beshnya kat JPO nih khennnn.. hahaha.. lg2 bila dok dengar my hubby gebang ngan adik dia.. adik dia nampaknya lg excited nak gi.. hahaha.. org tuh baru boleh bonus mmg la excited.. kita nih gi nnt dok nganga jew arrr.. hahaha

Satu sebab yg lain ialah mil kita buat kenduri tahlil abah.. lagipun dia nak gi umrah hari senin nih.. so rasanya patut luangkan la sikit masa utk mak kannn.. kita layan kenduri ok.. hehe

Dan bila dah selesai kenduri... org dah balik.. sambil2 mengemas.. sampai masanya adik2 beradik ipar duai bergossip.. apa lagi cucuk baek punya ajak diaorg follow gi JPO esok.. Nih tugas adik my hubby yg mencucuk adik2 dia.. haha.. kalu diorg gi so secara automatik semangat my hubby pun nak gi... dah mmg dia nak gi sebenarnya.. cuma dok fikir poket kosong jew tuh.. takut takleh shopping esok kaedahnya... over tau..

Korang rasa kitaorg gi tak..?? sebab masa nak kuar keta (nih dah nak naik umah kami) papa boleh cakap... 'Ala.. kalu diorg taknak gi.. kita gi sendiri pun boleh kann..??'

Be continue.. :P

3 comments:

eelobor said...

hahaha...konpem pegi nih. saya pegi JB CNY tahun lepas balik hari. sempat jugak singgah JPO dan ke kedai makan Citarasa Rinduan (blogger ayu. balik singgah melaka hotel semua full... terus balik KL. sebulan lps tu semak kat myeg, tengok ada saman had laju. sedih nya.... hahaha

NM03 said...

salam kenal. singgah sini tinggal jejak. jom folo kite jugak.

NM03 said...

hi... silap taip tadi. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...