Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, April 21, 2014

Beli baju di zalora

Assalamualaikum...

Jumaat lepas.. gatal2 tangan surfing kat Zalora.. DAN.. terbeli sehelai baju uol.. hahaha.. kelakar tak..?? takde pun kann.. 

Excite nak cite.. maklum la first time berpegalaman beli baju online.. nak2 kat Zalora yg fames tuh.. hahaha #sengal eks.. #ambo org kampung

Beli INI jew pun.. haha




Ada sebab me beli pun sebenarnya... me dapat voucher rm50 from zalora.. so sayang nak biarkan sajew so sila la guna.. rugi tak guna.. rm50 tuh.. haha.. 

Ada banyak yg berkenan.. tp tgk harga.. me pangkah.. tak mampu nak tambah2 duit lg.. so sila tgk yg lain.. ada berkenan lagi.. tgk2 size cam tak kena.. mak pakai M or L dah sekarang.. kalu beli size S tuh nmpk sgt tak sedar diri lg tuh.. haha

Dan tak sangkanya.. arini me dah dapat dah baju tuh.. sungguh pantas dan ligat diorg nih kann.. bagus sgt.. haha.. buat mak tak sabar2 jew nak try pakai.. haha.. nasib kat office.. terkawal sikit la perangai.. kiki.. 

Mula2 dpt tuh confuse jap.. tgk sender dia dr company my hubby kerja.. eh.. takkan la hubby kasi hadiah surprising me eks.. cam nak gugur jantung terkejut.. gitu.. kahkah..

buka laju2.. selamba je wlpun bos jeling sipi2.. haha.. nak gak tgk apabenda yg dihantar.. dan sah lagi sohih.. t'shirt yg ai beli dari zalora.. haha.. so wassap hubby tanya.. betul ke company dia yg buat servis hantar barang dari zalora.. sah.. mmg betul.. penat mak berdebar.. kahkah


mcm2 mak kann..


Ok la.. itu jew nak cite.. nak tau harga berapa baju tuh.. sila la terjah yer.. takde la mahal sgt.. reasonanble jew la - nak2 kita dah dpt voucer kannn.. hehe.. free shipping lak tuh.. apa lg.. laju la mak menekan.. tp laju2 pun tipon gak zalora servis minta tolong diorg camner nak isi borang nak order.. oh sungguh kampung.. haha

Bye.





5 comments:

Tihara said...

cantik juga baju long sleeves ni :)

Mar Mansor said...

cantik baju tu..

Fiza Rahman said...

Zalora memang cpt kak. Cantik gak baju tu.

PearlVelvet SueQys said...

salam singgah ptg membaca bila ada masa free2 ckit..

n O e s u h a i m i said...

noe ada gak dpt voucher...x guna2 lg ni...bes la dpt baju baru..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...