Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, April 29, 2014

Teh

sakit tekak dan batuk... tiba2 kwn office suruh try teh dr jerman (katanya bagus utk batuk)

Harus cuba... sebab bila batuk jew terus menangkap kepala... huhu


st. andreas
husten-bronchial tee


Rasanya cam herba.. atau cam minum air rebusan akal kayu.. cuma takde la pahit sgt..




Rehat nnt nak gi tido.. tak larat dah nih.. huhu

Mkn..?? kirim kat teman.. nnt kita pandai2 la mkn sikit time kerja.. teruk kann... sabar jew la.. jgn diikut ok.. :P


6 comments:

msredcheesecake said...

semuga sihat dah... :)

eelobor said...

boleh pos satu sachet.... nak rasa la jugak teh german nie rasa mcm mana

Time Traveller said...

Ada jual di malaysia tau memang kawan balik dari jerman huhuuu...

hainom OKje said...

Bagus ke MA...tak pernah cuba lagi...Tapi nama pun mcm ubat batuk jugak tu.....jual kat mana tu?

n O e s u h a i m i said...

lepas minum ada perubahan ke yana?

mama maman aka yana said...

Noesuhaimi..>> ok gak la.. lega sikit..:)

Hainom okje..>> tak tau la jual katner.. maybe dia bw blk sini time dia blk kg.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...