Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 17, 2014

Beropol atau Eyelet..??

Assalamualaikum...

Curtain on-progress

Nak tanya korang2 la yg terer bab hiasan rumah nih.. Skrg style camner yg IN eks.. i mean for curtain aka langsir for sliding door.. Ada lagi ke pakai2 ropol2 bagai like scallop tuh uols..?? 

My hubby minta langsir yg beropol.. takleh nak cite camner ropolnya sebab semuanya hanya di kepala dia jew.. dia tanya mama kos utk langsir door kami tuh arr.. ada la rm300++  dulu me buat.. skrg tak tau la sebab plus ngan ropol... dulu me buat straight simple jew.. senang cite.. haha

Me sebenarnya berkenan ngan style Eyelet.. hehe

Utk sapa2 yg pernah buat langsir style EYELET.. boleh share tak rege yg diorg ambik kalu nak buat style gitu.. 


cantik eks.. pic kredit from google.

Kalu budget kurang dari yg ropol2 papa tuh.. boleh suggest kat papa yg eyelet nih lg murah.. hahaha.. bagus tak idea ai.. mesti la.. kannn

#tangan didada mata keatas.. 

Strategi harus ada.. nak2 me nak tgk dia kuarkan modal utk langsir nih.. hahaha




7 comments:

adna^madhiha^ said...

CANTIK I LIKE SIMPLE

IeRA said...

salam singgah

IeRA said...

salam perkenalan dari saya

che mid said...

Kena pujuk asben lebih-lebih sikit ni..kalau dia dah sebut tu ada harapan dapat !!

ieda immi said...

budegt ada semua boleh dan nampak cantik dik , pada akk bersederhana ok lah koot ..

tapi yg nie cantik !

ieda immi said...

budegt ada semua boleh dan nampak cantik dik , pada akk bersederhana ok lah koot ..

tapi yg nie cantik !

n O e s u h a i m i said...

noe bab2 ni mmg kureng la...x ambil tau sangat...klu langsir umah noe pun jenis straight jer...x ada ropol2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...