Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, April 24, 2014

Blogwalking

Assalamualaikum...

Dalam dunia blog nih.. jika nak jadi upfront.. kena ada entry yg tersendiri.. jalan cerita tersendiri dan cara tersendiri.. 

nak-nak bagi menarik penjual yg sudi kasi rezeki (adventorial) kat blog kita.. hehe

Entah bila la nak datang rezeki tuh kat blog nih eks.. 


Sepanjang melayan 'kegilaan' menulis nih.. sekarang me rasanya seronok gak la bila nampak hasilnya.. ada entry sendiri yg diklik dan dibaca oleh kawan2.. hehe

Mula2 berblog.. banyak yg copy paste.. mmg takleh lari punya.. mana nakkan idea sebab kunun nak kena update atleast 3 entry perday.. nakkan pembaca datang ke blog kita la wei.. sebab takde makna kita berblog kalu takde yg sudi membaca.. hahaha

tp sekarang nih.. bukan sebab taknak pembaca datang blog.. Nak sgt tp sekarang mmg me dalam keadaan yg amat memenatkan -  kekurangan ruang masa utk blogwalking.. idea yg kadang2 kering... sori berlori sesangat.. :(

Rindu saat2 berblogwalking.. huhu



4 comments:

Tihara said...

kalau akak memang tak pandai bab2 seo ni, kalau cerita artis lagi lah tak berapa nak minat tulis..keywords2 tu menarik juga untuk dibaca, ada bab jahit manik tu :)

Diana Rashid said...

betul tu..kalau nak kena usaha lebih ..

Diana Rashid said...

betul tu..kalau nak kena usaha lebih ..

Kesuma Angsana said...

wah kira hebat dah ni !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...