Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, January 11, 2014

Anak Manja Mama Yana

Assalamualaikum...

Nih cam nak lepaskan geram... haha.. tak kira nak buat entry gak.. :-)

Ok

Lepas layan nasi goreng yg penuh kenangan tuh kan... me layan lak coklat... boleh..?? abis diet... kahkah...




Budak manja yg suka menyibuk... hihi..




Tabiat budak manja dalam rumah nih... selagi ada makanan selagi tuh la dia nak buka semua... bukan nak buka satu2... bukan nak makan abis pun... ambik sikit pastu sibuk suruh ikat... anak sapa la tuh.. :-)


Anak korang gini gak ke... ??


Tika taip entry nih... dia menepek dan tanya...

'mama tulis ngan sapa tuh ma..??'

'kawan la'

'sapa..??... nama apa..???'

'ada la.. ramai kawan mama.. '

in fact dia dok try baca apa me tulis nih... wlpun merangkak2 tp dia boleh sebut la apa me tulis..... sambil2 dok tanya... 'mama nih dok tulis apa..' 'camner mama turunkan tuh (sroll down)...??' ''mama tulis a ke apa tuh..???'

Sambil2 dok menyibuk taip entry.. dia sibuk nak menanya... hihi.. boleh dia tanya..

'nnt ada ke kawan mama baca nih..??'

'tah la man... kalu diorang komen baru mama tau diorg baca..' hihi

'Ada la tuh nnt kawan mama baca.. jgn risau la..'

ok.. kiki










4 comments:

jeBateja said...

aikk...den tak de plak mcm....bukak satu...sekali hadap...pastu bukak satu lagik....sekali hadap.....

ZalinZalina said...

Anak boongsu kak ina si Aliah ni pun suka bertanya..kadang tu penat nak jawab..he he...sabo je la kan..

Amanina Mads said...

heheh.. dh besar nanti man nk jd blogger mcm mama dia la tu :)

hainom OKje said...

Bagus lew kalau dia ada perasaan ingin tahu...cerdik budak tu ....
Alah biasalah yana budak mmg gitu....makan bukan banyak lebihnya nk rasa jer

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...