Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, January 11, 2014

Sekadar berbicara

Assalamualaikum...

Mood nak cite berkisar apa berlaku hari jumaat lepas.


Handle my feeling with care. Its fragile.




Hari tuh mood cam suasana kat luar. Sejuk. Beku. Tp kerja cuba buat terbaik. Tp bila diucap hasil kerja dikata 'junk' hati jadi sakit. Dengan bahasa asyik 'bullshit'.. apa yg dia ucapkan adakah sama ngan apa dihati...??? aku pun bullshit ngan kau la... boleh..??



Walaupun ambik dr tangan org yg ku rasakan terer dah buat kerja nih.. nama pun technical manager kot... tp disebabkan benda/projek tuh aku yg handle so aku la kena bertanggungjawab.. oooiii... letih gini..



tp takmo biarkan airmata jatuh hanya benda gini.. sabar banyak-banyak la yana... sesungguhnya hati ini halus..



Rasanya bg sesetengah org benda gini perkara biasa... tp me setakat kerja nih... br nih la jumpa org ckp ikut dan kuar mulut jew.. maybe sebab itu budaya dia kot.. 


Tau.. perkara yg terbaik bila nak mengadu.. mengadu la pada yg maha ESA.. tau... malah mmg ku letakkan segala masalah, beban hati, jiwa sarat ngan hiba padaNya.

Mungkin salah atau silap letak disini.. sekadar luahan hati.. lebih kepada formaliti hidup ini tak la sepanjang hidup gembira, pasti ada Duka... so just lets its be... takde maksub apa2. takde niat nk raih simpati. no. if ada yg tak suka. maafkan hati ini. mungkin hati ini suka berbicara sebegini.


Rentetan dr entry hati-ini-berbicara-biarkan-la-ianya


1 comment:

eelobor said...

sebab tu tajuk blog nie...suka duka kan? bersabar lah wahai mama maman...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...