Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, January 12, 2014

Langkawi - Ruang Melihat Keindahan Alam.

Assalamualaikum....

Penat nak abiskan cite percutian ini... tp nak jugak cite.. buat2 kenangan...gitu.. :-)

Day 2

Hari tuh (21/11/2013) terlewat bangun.. ingat nak gi island hoping tp nan ado... sila la bw diri ke The Underwater World yg terletak kat pantai chenang... dekat jew dr motel yg kita duduk.. jln kaki pun boleh tp kami naik keta... hihi


walaupun bersemangat nak update... tp takde ayat tercipta buat entry ini... layan2 pic jew ok... :-)






 kwn sape nih...??? kiki






sampai dah kami kat kutub antatika.. maman tak tahan sejuk.. papa & mama ok je.. kiki






sangat cantik.. cam tgk wallpaper jew... huhu


kami sempat berkenalan...:-)



Byk pic.. tp tak kuasa nak upload.. nih pun mkn minggu nak siapkan.. rindu lak nak gi lagi.. tp maybe thn nih takde holiday2 papa kata... kecuali balik kg... huhu... holiday kat kelate pun ok... khennnn.. :-)







7 comments:

eelobor said...

sedak dio....make angin sokmo... hihihi

munna said...

2 thn berturut-turut pergi Langkawi.... Tahun ni x tahulah lagi .... Tapi mmg x jemu pergi sana

jeBateja said...

Uikk...tempat tu dah ok erk....2 3 tahun lepas..semua ikan kat situ mati kan....

Maria Firdz said...

bestnya bercuti... :)

jeBateja said...

Ikan yg last tu....masam asam pedas pun sodap....

Amanina Mads said...

lama dh tak pegi underwater world.. suka tgk ikan2 finding nemo dalam tu

hainom OKje said...

Pergi jugak sini yana.....tp tak best sangatkan....bagi okje lew

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...