Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, January 21, 2014

Menjamu Mata di One City USJ

Assalamualaikum...

Lama dah nih... tp br sekarang teringin nak update... kiki... janji ada bahan nak letak kat blog nih eks.... haha

Masa nih my sis ada kat sini.. tukang ngasuh teruna ai.. kan bapa mentua kat icu so mak mentua pun sama2 bermastautin kat hospital tuh... jadi bila cuti ari sabtu atau ahad bawa diorg kuar... mesti boring kan berkurung kat rumah je... rumah lak kocik jew mesti buhsan eks... hihi

so mari kita gi cuci mata... tgk2 dibawa tgk keta... haha... layannnnn... lagipun first time dtg situ... tmpt nih baru siap... byk lg kwsn dlm bangunan tuh dalam proses renovation...
















model dok posing masa nih.. mesti keta tuh menang eks.. sampai org sanggup bertengek posing sebelah,... :-)



yg nih tak menang apa pun... haha... kita fav katanya...


nih cik abe fav.. mpv wish (toyota)- amboi pa.. tak muda arr guna mpv.. kiki


nih lak menarik minat mama... tak dpt handbag LV dpt kusyen keta LV pun ok.. ahak..




 LV tuh... mata tak lepas dr perati keta nih... cumil.. cumil.











yg nih kalu mama guna... papa ngan maman mesti malu nak naik keta kita eks...:-)





seronok jew uols.. mampu cuci mata jew la... buat modal berangan wlpun takkan terjangkau dek tangan nak perabis duit cam giler2 gini... diorg nih duit semuanya terlebih gamaknya... tuh yg sanggup berabis tuh...






5 comments:

Kakcik said...

Kalau dah minat, macam2 orang sanggup buat kan? :)

Noe said...

wahhh bes tengok kan...nk buat kereta macam ni...kena belanja besar sikit la...tp klu kete noe mmg takkan buat mcm ni...hehehe...tengok ok la..

jeBateja said...

den suka keta yg awekz tu....ahakz

eelobor said...

i suka tgk gambar kereta yg ada model seksi tu... hihihi

mama maman aka yana said...

kakcik..>> tuh la kan... :-)

noe..>> suka tgk jew pun kita nih... hihi

jebateja..>> amboi... kiki

eelobor..>> tgk keta jew tau... haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...