Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, January 30, 2014

Langkawi - Syurga Dunia

Assalamualaikum...

sila rujuk yer... almaklum berkurun baru nak sambung update...  :-)

1. Langkawi - jauh perjalanan luas pemandangan

2. Langkawi - ruang melihat keindahan alam

3. Langkawi- island hopping yg indah


Balik dari Island Hopping.. pakat segarkan badan dan baring melegakan minda... sambil2 baring dok bebel nak shopping apa nnt.. me dari sebelum dtg l dah ckp kat papa me nak shop pinggan mangkuk.. periuk belanga.. kiki.. papa tak suka dia risau barang nnt berat nak bawa.. nak2 karang kena byr tax lak kalu terlebih berat.. huhu

Pastu kuar cr mkn... sambil cuci2 mata...dan akhirnya jumpa apa yg dicari.. cumil sgt benda nih... hihi



burung helang terbang bebas...






rare pic nih khennnn... :-)
 sapa takde idung besar takleh wat punya.. tuh rare tuh... haha


Shopping..?? sikit2 jew.. hihi


Notakaki: Selamat menyambut cuti raya cina uols.. ngan pertanyaan..?? gi jalan2 mana nnt..?? 
kita..?? gi makan gulai jah.. hihi



2 comments:

Fiza Rahman said...

Comel nya burung tu.

Tihara said...

seronok nya kalau dapat ke sini..
teringin sangat2

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...