Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, January 25, 2014

Smart Casual punya pasal...

Assalamualaikum...



yg nih cam over lak kot..



cumil eks.. sweet gitu..


semuanya hasil google di http://www.pinterest.com/Marmoum/pins/

Sebab mengoogle ialah.. ada dinner uols.. tema smart casual sajer.. so dok fikir bj yg kat umah yg boleh dipakai buat gi dinner... ke idak.. huhu

sorang kwn cadang kat me utk pakai skirt sebab dia kata dia tak pernah tgk me pakai skirt.. kira buat perubahan la sikit.. sebab ari2 pakai jeans...

tp ikut fahaman me... tema smart casual nih boleh je kita pakai jean kan.. bukan lari tema pun... cuma cam sama jew la ari2 yg dok pakai.. haha


Nih lak gi dinner terua dari office.. ke kl sana... so me lebih prefer pakai simple jew kot... takkan dtg office ngan bling2 bagai kannnn

nak pakai gaun kita takde pun... huhu..


Eh.. sori tau.. entry merapu buat lepas penat.. tp kalu ada any idea cuba cite sini... hihi


ker sempat tak gi cari baju utk dinner..??








3 comments:

eelobor said...

Ajak je si papa maman ke pavi.... Hehehe

Tihara said...

cumel la yg skirt itam blouse ada belt tu :)

Anonymous said...

Hahaha..carik jgn tak carik baju tu. Akak pun slalu pening kepala bila ada function memiikior ke baju. Last last pakai baju yg ada. Hehehe...jadi outfit repeater akak ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...