Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, January 26, 2014

Company Dinner at Thirsty8 Grand Hyatt KL

Assalamualaikum...

Dinner start kul tujuh... semua staft dpt blk awal around kul 5.. kita lak.. lg 5 mint kul 5 masih lg sibuk settlekan kerja... masalahnya kita menumpang org.. org yg nak bg menumpang lak kena tunggu kita... haha.. dia kena tunggu kita email kertas kerja (arahan last minute punya pasal... huhu) dan tunggu kita solat ansar... rasa penat bila rasa diri ditunggui gitu... nak gi sendiri bukan berani aka tak reti jalan... haha.. :-) 

Alhamdulillah sampai sebelum kul 7 dan boleh lepak santai2 tunggu org lain lak... uhuk

Dalam kul 7.30 mlm.. lari gi solat jap.. dan time tuh kwn ckp diorg buat acara yim-sang - acara yg me tak minat pun.. gud.... terlepas.. haha... me minat nak makan jew pun... kiki








Ada mcm2 tp cam kurang selera la uols... tak pasti nape.. huhu.. adakah sebab cik abe kat umah asyik dok wassap tanya nak balik kul berapa... huhu.. asyik wassap ckp anak dah dodo dah... pesanan utk jgn blk lmbt sebab me mata kureng nak drive mlm2.. huhu.. adakah itu namanya tak percaya binik atau sayang binik.. kiki..



tp binik dia dont care punya.. enjoy ambik gambar berlatarkan klcc kat belakang.. dia ado... takde nyer... haha.. jahat eks.. kiki

Eh.. kita repeat baju sama jew.. takde makna nak beli baju.. tak sempat ok.. kiki.. and reason kita pakai bj nih sebab my sis ckp.. me cumil like emma maembong versi bulat.... kiki



bulat eks.. takper arr.. haha


sambil makan kami dijamukan ngan halwa telinga.. life band.. dah rasa cam time krismas dah.. haha.. tp diorg kat level bawah la.. kami kat atas boleh dengar dan tgk dari juh jew arr.. kiki


pas kenyang.. sila dengar kata2 dr big bos sambil kerling2 hadiah cabutan bertuah kat belakang... kiki.. sambil fikir akan bertuah kah diri ini..?? hhhmmmmm...

Dan  akhirnya.. ini yg me dpt from cabutan bertuah... huhu





me dpt shower gel... boleh la eks... kiki.. sebenarnya semua dr kami dpt hadiah dr cabutan tuh... cuma kena bergantung nasib la sapa yg boleh dpt hadiah yg besh.. huhu

Lepas cabutan bertuah.. sambung makan dan pastu sambung balik cabutan bertuah... sambil2 budak2 (org dewasa dah sebenarnya) lepak berborak.. beryamseng.. buat bising dan makan... huhu... boring sebenarnya tp nak kena tunggu sampai habis majlis sebab hidup menumpang org.. kiki
Dan majlis officially off kul 11.30 mlm.. balik tumpang kwn dan dr office drive blk umah.. alhamdulillah selamat sampai dlm kul 12 lebih kot... basahkan badan n solat.. tido.. kiki










This year company gift (yearly gift for staft) me dpt sweater, t'shirt, usb-autoloader aka pengecas bateri dlm keta, pen dan gelas.. alhamdulillah... :-)

Harap dpt yg besh2 la tiap2 tahun eks.. kiki



4 comments:

Tihara said...

bestnya makan2 and dapat hadiah lagi

msredcheesecake said...

cim emma maembong versi bulat leka dinner yea? hee.. menagng cbutan bertuah plak tu...

azieazah said...

Best nya ada makan dapat hadiah lagi. Pandai bos amik hati staf.

Kalu dapat lagi best, lagi la lama kena setia kat situ, ye dak?

Noe said...

bess nya dapat cabutan n gift...banyak lak tu...company noe keje ni...mimpi je la nk dapat camni...hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...