Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, October 21, 2014

Selamat Bercuti Deepavali

Assalamualaikum...

Happy Deepavali buat teman2 beragama hindu.. tak kira dimana sajew diseluruh dunia.. ;)




Yg beshnya bg me ialah.. boleh bersantai2.. bermalasan kat umah sajew.. kikiki.. syurga eks.. Takde plan apa2 pun sesungguh2nya.. kecuali ada org tuh ajak kita jalan2 cari pasal.. laju jew siap.. kahkah..

Rasanya dpt relax kat umah pun dah syurga dah.. skrg nih penat memanjang.. kul 9 mlm lebih2 sikit dah ngantuk dah.. susah dah mata nak dibuka.. huhu.. letih rasa badan..

Eh.. korang lak mesti banyak plan cuti2 nih khennnn... hihi.. beshnya korang.. tumpang happy tau.. enjoy with your family n friend.. ;)

 happy deepavali sekali lg.. hihi






3 comments:

Tihara said...

selamat bercuti yana :)

eelobor said...

kami sekeluarga tadi menghabiskan masa pagi di Tasik Taman Awam Ampang Hilir. selepas jogging, pekena nasi dagang terengganu pula di keramat. siap mintak nasi lebih, pastu habiskan pula dalam pinggang anak bujang yang makan tak abis. tak kemana juga jogging saya.... hahaha

Farizah Hamid said...

Selamat hari deepavali pada yg menyambutnya :)

Jemput blogwalking www.bondasihat.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...