Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, October 11, 2014

Lappy Usang

Assalamualaikum...

Hari ni setelah sekian lama xsentuh laptop.. baru nak gesel2 kat lappy lama.. dah masuk umur sebaya maman dah sebenarnya lappy nih.. kiki.. Me happy ok.. jarang sentuh sebab me tak reti nak connect internet kat lappy nih.. dulu guna broadband.. cocok dah boleh ada tenet.. nih godek2 nak connect by wifi tak reti lak.. hehe.. so guna utk office use jew la.. takleh nak connect tenet..

Lappy papa sebenarnya nih.. tah nak jadikan citer boleh start guna blk pun sebab kami gi bangi pg td.. terjumpa kwn dia.. kwn dia berniaga brg2 komputer.. so teringat kat lappy sendiri.. papa la tuh.. kiki.. so baru la mama ckp.. me ada guna kejap2.. tp me tak reti nak connect to tenet so me ingat dah rosak.. kunun.. sebenarnya tak reti.. hahaha.. balik dr bangi terus papa godek.. dpt connect tenet.. punca beria2 nak godek pun sebab me nak beli printer.. kalu yg boleh wifi dekat rm250, kalu yg connect to komputer baru 199.. kiki.. so bila diselidiki jimat kalu kot beli yg biasa2 jew... bukan nak buat apa pun sgt... hehe.. nak scan pic lama2... nak print sikit jew pun.. buat apa beli mahal2.. karang ink dia pun mahal la jugak.. khennnn.. bagus tak cara me nak berjimat.. kahkah.. biasa la org yg kureng ada.. gini jew la..

So boleh la beronok2 update blog ngan lappy pasnih.. kiki.. suka..suka..suka..


4 comments:

wa said...

Zaman sekarang ni memang kena berjimat cermat kan :-)

Diana Rashid said...

Seronok la lepas ni boleh update guna lappy je..kan??

Sherwieyna Muzzawer said...

Hehehe..comel je awak. I pun baru nak rajin update blog. Sebelum ni biar je.. apapun selamat berblog semula ye :)

eelobor said...

bagus gak ada scanner boleh scan pic2 lama....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...