Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, October 31, 2014

Hikmah Disebalik Kejadian

Assalamualaikum...

Semalam balik lewat.. so cepat2 mandi dan solat.. cepat2 siap utk kuar jugak sebabnak kena cari makan.. dah lapar tahap gaban dah.. mmg xlalu nak masak.. sila blanjer mkn dinner binik yer papa.. haha..

Tgk2 anak takmo ikut.. blh gitu.. konfius jap mak.. magic.. dan2 terasa dah bujang dah anak mama.. haha..











Sila berdating yer kami... kiki...

Jgn ingat anak takde buat pesanan penaja yer..

'nnt balik mama bawa la mknn sikit yer ma.. sikit jew.. kalu banyak2 nnt maman xabis...'

Aduh guano eks... sudahnya balik dr dinner kena melencong cari mknn lak utk dia... sian lak.. so beli sate sudah.. blh mama papa mengendeng sekali... hahaha..



_Aduhai.. sweetnya kami.. jika nak direnungkan time kami 'berperang besar' dulu.. takde gamaknya kot.. huhu.. semuanya takdir.. semuanya tertulis elok.. redha jew menghadapi 'ombak' dugaan. amin._


posted from Bloggeroid

5 comments:

Kakcik Nur said...

Sesekali kita memang perlu berdua-duaan... untuk 'meremajakan perkahwinan' bak kata DMFK... :)

Diana Rashid said...

Dia dok dengan siapa kat rumah??

mama maman aka yana said...

kakcik..>> tuh la dia.. hihi... setuju sgt.. :P

Diana..>> dok sorang.. hahaha.. bahaya eks.. tuh yg risau tuh..

Nazayiena Ayiena said...

Betul kata kakcik tu,sesekali berdua....

zana fahmi said...

Anak kakpb pun gitu, main kirim je sb taknak ikut. Jadinya...berkepit ler kami berdua dgn motor je.
Kdg2 seronok juga sesekali mcm ni...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...