Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, October 18, 2014

Mood blogger bila update blog dihujung minggu

Assalamualaikum...

Pagi nih rasa nak update blog.. mcm2 nak tulis.. tp tiba2 hilang jew seperti ditiup angin.. hhhuummm...

Rasanya semua blogger pernah mengalaminya kannnn.. eh.. mama nih blogger ke..?? kiki.. 



Mood agak huru-hara (adalah ini simptom wanita nak monopause).. huwaaaa.. eh.. betul ke ejaan itu.. lantak.. ;)

Sekarang sajew2 mengetip tablet.. kunun nak update blog tp mood huruhara.. nak sambung jahit manik yg dkt berbulan kot tuan dia tunggu.. haaaaippp teruk sgt perangai..

Ptg ni malas ke rajin ke.. kena kuar gak bw keta gi servis.. huwa2.. cukup buhsan ... sajew xckp papa mama servis keta ptg.. mesti dia blk kerja nnt dia terkejut mama xde umah.. kahkah.. suka.. suka.. (ke dia xkisah pun binik anak dia kuar mana2 eks.. we see soon.. :-) :-) )

 Gini la hidup... haha








3 comments:

Diana Rashid said...

Rajin nya siap buat sarapan..kalau saya hari cuti maknanya masak pun cuti la..heheh

Mar Mansor said...

sama la...tapi kalo saya mood biasanya takde sebab line internet yg sendu

Mas Zull said...

assalamualaikum yana...update hujung minggu mmg susah sikit...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...