Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 13, 2014

Hari sukan sekolah Abg Kimi

Assalamualaikum...

Hari sukan sekolah Abg Kimi.. Sekarang maman suruh mama panggil dia abg kimi ok.. tp kekadang kami terlupa jugak.. tetap panggil maman or adik.. kahkah.. adik la sgt kannnnn




Thn nih mama follow.. last year tak ingat dah sebab apa mama tak dpt follow.. rasanya ada la sebab2 yg kukuh kannn.. hahaha.. 

Pagi2 bersarapan di kantin sekolah maman.. syok2 makan borak2.. tiba2 amak ilang sedangkan duduk sebelah mama jew.. amboi.. tau la jumpa kawan sebaya, terus tinggalkan kami ok.. siap tertinggal botol air dia lg.. haha.. satu hal lak papa kena bawa dan kasi kat anak tersayam.. :P

Kali nih dia tak termasuk dalam senarai acara lumba lari sebab aritu ponteng masa latihan (ponteng sebab masih kat kg lagi.. mak bapak dia beraya tak hengat.. so anak ponteng percuma ngan izin makbapak) so kali nih main acara bawa bola guna gegelung jew.. Jadi la dari xde.. haha

Tp yg membuatkan papa hangin ialah.. time penyampaian hadiah.. dia takde pulak.. mesti dia menghilangkan diri tah mana2 sampai org nak kasi hadiah pun dia tak gi ambik.. boleh..?? haha.. papa dia hangin sebab papa dah beria2 ready ngan kamera.. nak tangkap gambar anak tercinta terima hadiah.. tgk2 anak dia takde.. kiki.. kumpulan dia dapat no 2 lak tuh.. hhhmmm

Sabar jew la eks.. kiki


4 comments:

Diana Rashid said...

selalunya sukan sekolah awal tahun..kan??ni hujung tahun..

eelobor said...

hehehe....kimi....kimi.

Tihara said...

laa dia lari ke mana orang nak bagi hadiah
tapi tahniah juga untuknya
mesti papamama bangga :)

setya said...

hehe..sudah jadi ABG ya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...