Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, October 22, 2014

Hari Deepavali kami.. :)

Assalamualaikum...

Niat hati mmg nak mentido aka membuta jew ari cuti gini.. kiki.. teruk eks.. haha

Tp sebelum subuh pun dah bangkit.. tp xde mood nak buat apa2.. gitu.. belek2 tipon.. main games uols.. gula2-keras gitu..

Dok main2 games.. bosan... Boleh tertido lak.. haha.. masalahnya bila kita dah start tertido nih.. dua org bodyguard dah start membising kat ruang tamu.. :)

Jap2 dgr kaki jln kat tepi katil.. dok usha mama dia la tuh.. kiki.. dtg si bujang landing sebelah.. dah tido ngan mama dah pulak.. :)

Rimas la pulak.. bangkit... apa lg bila mama dah bangkit.. start mesin basuh.. kemas umah sikit.. start membebel pulak bila tgk papa sikit relax goyang kaki... kahkah.. bebel aka mengajak papa kuar arrr.. hari cuti bosan terperap kat umah.. kahkah..

Kuar gi antar bj yg jahit manik aritu kat umah adik ipar.. gi sarapan kat mamak.. roti telur teh tarik.. terbaik.. :)

Gi klinik serah diri buat pad smear since 'period buat perangai'.. haha.. harap hanyalah sekadar manja2 gangguan mood sajew.. jauhi la sebarang penyakit yg mmg ditakuti semua wanita.. harap semuanya baik2 ajew..

Dah kuar klinik tuh.. nak kasi mood ada baik sikit.. ajak gi Alamanda jap.. lama xgi pusing kedai.. ada hati nak cari lipstik satu.. asyik rasa muka nih pucat jew.. since kwn opis ckp nmpk muda kann (wlpun nmpk muda sebab pakai shawl) so nak buat sinambungan bertambah muda.. kiki









Harap semakin muda.. semakin cun.. semakin cumil.. haha.. jiwa eks..

Hhhhhmmmmm... hati masih bergetar berdebar nak tunggu result itu... huhu


posted from Bloggeroid

2 comments:

eelobor said...

semoga sentiasa nampak muda.... hahaha

Sharinginfoz said...

seronok gak dapat cuti kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...