Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, October 20, 2014

Warna warni kehidupan

Assalamualaikum...

Nih nak ngadu sikit nih.. cukup boring time kerja org dok sekondeng apa kita buat.. but me boleh terima lg.. dia nak kita kerja kita nnt hasilnya berkat.. ok.. gud.. tp bila sudah time rehat.. ada lak yg lain lak suka mengganggu.. ai nak buka blog ke.. fb ke.. ig ke.. apa hal kannn..??

Benggang sungguh.. bila dia dok panggil2.. dok tanya apa ai buka.. ai buat tak dengar.. buat bodo.. me senyum2 je.. ingat dia faham2 la me malas nak layan kannn.. oh tidak.. dia lagi dtg dekat jengok kat screen.. hhhhmmmmm.. geram tak..?? aduhai.. lagi2 kalu dah ternag bersuluh kalu org buka maybank2u.. agak2 la kannn.. takkan la kita nih nak kasi dia tgk baki duit kita yg tinggal 'nyawa2 ikan' tuh kann.. takkan la nak kasi dia tgk hutang puitang ai kannnnn.. kalu dia nak tolong bayar tuh ok arrrrr.. 

Susah nak ada privasi kat sini wlpun time rehat.. kenapa la tak faham2 bahasa eks..

Same goes if kita belek2 tipon.. kalu time kerja tuh boleh la diterima.. nih time rehat pun sibuk nak menyibuk.. susah jadi org yg 'disayangi' nih.. hhhmmm

sabar jew la..



pic hiasan : Warna warni kehidupan



6 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

macam pelik je kan orang tu...semua sibuk nak tau...isk..iskk

Tihara said...

susah jugak kan nak faham orang jenis macam ni
dia tak faham kita

Mar Mansor said...

alahai ada juga manusia spesis begitu

Diana Rashid said...

rimas dengan penyibuk..:p

Mommy Elza Vitamin said...

Salam akak. Sabar yerk kak dengan suasana di pejabat. Yanie dulu pun pernah rasa. Akak jangan pedulikan mereka. Buat kerja akak jer.

Akak kalau rajin mai la singgah blog yanie:
http://mommyelzavitamin.blogspot.com

mama maman aka yana said...

Tq bg kawan2 yg faham keadaan me kat opis nih.. kekadang bila dtgnya bosan mengadap benda2 gini.. blh jiwa kacau gak.. huhu.. nih salah satu sebab me nak berhenti sini.. tak tahan ok.. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...