Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, October 23, 2014

Sleepy Day

Assalamualaikum...

Mood men'update' baru nak mari.. tp update benda2 merepek tanpa sebarang benda yg berguna la uols.. berkemungkinan akan buat entry throwback cuti kat langkawi bulan sept lepas.. huhu.. bergantung pd mood, masa dan ketika.. haha.. tak tau nape.. tiap kali nak berupdate ttg cuti tuh me lost mood.. maybe tak ada kot.. kahkah.. sebab cuti kita biasa2 jew pun xde extra ordinary pun.. kiki.. korang pun kompom bosan nak baca.. kiki

Harini.. masuk opis ngan mata halfway buka.. sleepy ok.. tuh la bila berubah time frame hari2.. kiki.. berzikir panjang pg td nak dtgkan mood.. huhu





See.. berlambak komen dr pembaca kesayanganku.. cuma tak sempat nak baca semua dan juga nak reply.. nnt slow2 me reply.. hahaha

Dengan tgk komen bertambah2 nih la buat me semangat nak men'update'.. hahaha.. tq so much yg sudi support blog nih.. me tak minta banyak.. janji korang tak menyampah pun dah ok dah... hahaha


:P



4 comments:

Diana Rashid said...

Rajin nya reply komen..kalau saya tak reply la..lagi2 komen banyak..lain la kalau dia tanya baru reply..tu pun kalau soalan yang penting je la..

eelobor said...

sedak nyo dio....gi bercuti langkawi sokmo. best deh jadi ore banyok duit nih..... hehehehe

mama maman aka yana said...

Nak kata rajin tuh.. idak la jugak.. hahaha.. tp me suka tgk2 satu2 dan pastu gi kat blog yg mengomen blog sini.. so kiranya nak balas kunjungan la yer.. hahaha

mama maman aka yana said...

eelobor..>> kalu banyak pitis.. ambo mesti gi oversea dah.. hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...