Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, December 9, 2010

BLOGLIST 2011 - SELAMAT DATANG TAHUN BARU

Saudara BEN membuat segmen lagi kali nie. Kali ni berkaitan dengan bloglist untuk di letakkan ke dalam blognya. Mama yana memang baru dlm dunia blog ni tp mama selalu blogwalking otai blog ni, so rasanya mama tak mahu ketinggalan utk terus follow saudara BEN ni. Moga2 Mama Yana pun boleh berjaya juga dalam dunia blog ni. Moga-moga ada ruang & platform bagi Mama Yana yang masih baru dalam nak blog nih dapat link dalam blog Ben Ashari ni. 

Syarat2 dan saper2 teringin untuk menyertai segmen nie, boleh la jenguk2 kat sini yer.


2 comments:

eelobor said...

hehehe...,.akhirnya

mama maman said...

yup.... as u wish...(jgn perasan eks..)
hhaaaa... dah ada link blog sy dlm blog BA... br je check td.... yeesss....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...