Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Saturday, December 11, 2010

sarapan di tghhari....???

Salam buat pembacaku yg ternanti2 entry terbaruku dipagi ini......
iklan dulu tau......





hhhheeee...... (senyum dulu...utk awet muda..)
sebenarnya bg seorg wanita yg punya
anak sorang mesti sibuk dr pagi lg kan..... tp pg ni... terasa malas yg teramat....
so sarapan ku hanya dpt dinikmati pd pukul 10 pagi.... ok la kan.... so layan apa sarapan
 mama yana pagi sabtu ni.......






yess..... this is my lovely son..... Aiman Hakimi....
sudah 4 thn ++
next yr 5 thn dan akan menduduki sekolah cina 
ooopppsss....
hanya masuk tadika je.....
but dia mmg excite gile
hhhmmmm
makin besar baby ni lagi tua la mama kan..... hhuuukkkk

semua makcik2 dia sibuk suruh dia msk sekolah cina.... 
tu la bila org tanya sekolah nnt kat mana..??
dia akan ckp dia sekolah cina.....

sebab makcik2 dia sakat dia gitu pasal dia ada rupe cina sikit....
itu follow galur keturunan cina dulu2......

ok la... merapu lak mama yana ni kan......
nak gi menjalankan axtiviti lain lak.....
till see u all later....
daaaa.....




2 comments:

eelobor said...

laaa, itu ker gambar anak awk? hensem nyer...cubit pipi dia tuh. hahaha, apa kes sruh org cubit pipi anak kan?

mama maman said...

ensem ke...??? ikut mama dia kan....
hhheeee....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...