Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, December 17, 2010

Inilah bendanya....


Salam.....
satu lg entry utk cenderamata yg sy dapat dari saudara Eqbalzack.com
[nak tambahkan entry input je....]

so ini lah bendanya.......

tara......








cute dan sudah pun digunakan.....
lekat kat pintu petisejuk ku....
hhheeee.......
abaikan sticker solivite tu....
tu keja maman la....

Harap2 ngan tgk Refrigerator magnet ni dapat la 
mama yana dan keluarga gi jejalan kat great wall china yg real punya.....


4 comments:

eelobor said...

hadiah tu...

mama maman said...

hadiah yg sy jadi follower dia.... nape...???
saudara eelobor pun nak bg hadiah gak ke..
pasal sy jd follower eelobor...

eelobor said...

nak bagi gak kepada followers saya yang bertuah nanti. cadangnya nak bagi fon blackberry gitu. hehehehe, sebab dah berhajat dari dulu nak bagi hadiah

mama maman said...

amboi..... blackberry gitu.... sapa la yg bertuah tuh.... ramai la yg nak jd follower eelobor.....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...