Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, March 9, 2011

Air tarak...:(






Salam... balik dr pejabat semalam... gi ambik maman kat umah atuknya... bila sampai berhampiran apartment mama yana... ramai org melepak kat depan umah sedangkan dah hampir maghrib dah... pelik gak... sampai2 jiran ckp air dah kena potong... apartment yana officially tarak air... mmg dah bagi notice utk bayar air... last date ialaha 3 march... bila lepas 4 march tu tak potong2 so assume org dah byr hutang air la kan... tup2 kena potong gak... bengkek tul la... kita dok bayar.. ada yang tak bayar.. kita gak kena susah sama dia tak ada air... teraniaya sungguh wei... sakit hati tul... jika tahun lepas syabas hantar air guna lori air... skrg tak hantar dah... so pandai2 la nak hidup... tahun lepas seksa tak ada air kena 10 hari... skrg dgr ura2nya sebulan... tidak... seksa wei...

Ps: Mama yana balik umah.. punggah kain baju balik umah mak mentua... hhhaaa... [ni pun satu lagi keseksaan... tak selesa wei dok umah org...]




 

7 comments:

Dda Ly said...

kite mummies nih, biarlaa takde elektrik asalkan ade air kan..seksa klu takde air nih..:)

meh ke rumah..

~air tangan ibu~

keep in touch ye..♥♥♥

mama maman said...

mmg susah tak ade air... hhuukkk... tak suka gak bergelandang umah org kan... :)

nnt jejalan umah ye..

DiaUmaiNiNaz said...

duduk apertment kalau masalah tarak air mmg menyiksakan...aduhai tu sebulan plak tu....sabo je lah..dah le musim panas ni.

cik ayin said...

seari takde air pun da cukup azab..
kan,kan... :)

mama maman said...

Ninaz: mmg seksa sungguh... penat blk keja tup2 air tak ada.. kita byr air tp kita gak susah.... aduh hai...:(

Ayin: azab sungguh nih....

eelobor said...

patut la ada bau semacam.

cantik gambar air tuh. saya pun ada post gak kat fb. gambar di ambik sendiri cuma dari angle yang berlainan

mama maman said...

eelobor: hhheee... bau camne..?? keh..keh... belum seminggu lagi tau...

pic tu dr google je.. mana la ada dlsr kan....:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...