Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, March 14, 2011

HoneyMoon...???



Bila maman tak ade.. rasa cam semacam je... teringat2 kat budak tu... tipon adik.. dia ckp maman menangis teresak2 meraung nak balik umah mama... aduh...sian dia... adik pujuk belikan kereta remote... hhhaaa... bila petang call balik dia dah nak ckp ngan mama... katanya bateri keta dah habis... aduh... suruh adik cari bateri dan pujuk2 dia... demam lak kata tok ma... makan tak nak... takde selera kot...

kami lak... papa maman ajak dinner kat bagan lalang malam tu.... kawan2 office papa mengajak.... mama boring dok umah sorang so follow je la...



[nih boring... depa borak mama main2 tipo]

Hari sabtu..?? boring2 lepas membasuh baju... jejalan ke pasar malam kl... lama tak pergi... sejak ada maman mmg mama takde bejalan2 sangat... tak larat nak jejalan ngan bdk manja tuh... banyak kerenah sungguh... [mama yang tak larat jalan jauh sebenarnya...]
papa ajak tengok wayang tp mama dah tak larat... balik je la... letih la...



[gmbr candid tah apa2 tah...]

Ahad baru gi tgk Merong MahaWangsa.... boleh la tahan cite dia... tp mama tgk dlm mengelamun je... teringat org jauh kan.... balik dan tido... sakit kepala sungguh.... bangun2 maman dah sampai.... yyyeeeeaaa.... dia demam dan penat... bagi ubat dan tido blk ngan pelok maman tersayang.... rindu katanya.... sweet kan...





 

2 comments:

Citarasa Rinduan said...

wah!!!!! nyami.......bestnya jalan2 makan2...
mama yana....ayu pun nak tonton HMM...
tapi, rasanya kat astro first kot...pawagam mungkin tidak

mama maman said...

Ayu: mmg best... berbaloi2 gi makan situ... lagi2 org belanjer kan...:)

HMM.. blh la... takde la best sgt.. but faham sejarah la sikit... hhheee...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...