Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, March 27, 2011

kesah semalam....




Assalam.... nak tau tak kekawan..... semalam dah ada air kat umahku.... yesss.... sekian lama bertahan... ptg tu juga angkut kain baju balik umah.... hhhhaaaaa....[sapa punya menantu la nih.... anak hentu rupanya....]

Sebenarnya semalam mama yana sakit kepala sesangat... gi main panas la wei.... i pantang main panas sure sakit kepala.... semalam ke SJMC... bawa mak biras tengok adik ipar mama yana patah tangan.... sian lak takde org nak bawa dia tgk menantu kesayangan.... bawa la dalam panas cang-cang tuh.....

Balik je terus cari ubat tahan sakit... tapi tak menjadi..... baring2 pun tak menjadi... dapat sms ckp air dah ada kat umah... terus ligat kemas kain baju... balik umah.... yes... feel happy and relax kat umah walaupun umah cam tongkang pecah dan berhabuk.... dua minggu tak sentuh katil i tau... semalam sungguh lena dan hilang segala penat dan sakit kepala.... hhhhaaaa....

Hari ni urusan mengemop dan mengemas..... penat tp puas hati kat umah sendiri...









2 comments:

eelobor said...

patut la perasan tak de update entri... jaga kesihatan

mama maman said...

mekasih wak...:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...