Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, March 29, 2011

TOMMY Page - A Shoulder To Cry On







P/s: Syok gak kalu ada bahu sehensem tommy page utk berlagukan tangisan hiba.... kan.. [gediknye...]

♥klik kat sini♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥klik kat sini ♥

10 comments:

Citarasa Rinduan said...

mama yana

hahahah...kita pinjam time ada masalah jer...sure boleh..hahahha
eik, mana nak cari eik>?

Madam Sooyaree said...

Muahahah.. dulu minat giler kat dia ni! Ngan Rick Astley, siap ada poster dalam bilik!

eelobor said...

lagu top dulu2 nie. kalu awak layan lagu nie, mesti kategori orang2 lama dah nie (dah tua ler.... huhuhuhu)

maya amir said...

letak video ke gmbr? alah..takleh view..haishh..berokband ni mmg nak kene campak laa...

mama maman said...

ayu:kalu blh kat mana nak cr tuh... jadi masalah pulak... hhhaaa... bg tok laki pakai topeng tommy page je la kan.... hhhaaa

mama maman said...

Nurul: minat tang lagu ke tang wajah nyer.... hhheee.... dulu ada gak berangan nak berboiren kan tommy page nih.... hhhaaa... [poyo sungguh kan]

mama maman said...

eelobor:dah kategori 3 series dah... kuang..kuang... akan tetapi hati still young ok.... mana nak cr hati muda mcm i nih tau... hhhaaa

mama maman said...

maya: sy letak video... wajah hensem tommy page gitu... hhhaaaa... bakor je berokband tuh... hhhaaaa....

kakcik said...

kakcik kalau menangis, kesat dengan baju kat bahu atau lengan baju sendiri je...;-)

mama maman said...

Kak cik: mmg selalu pun nangis dan pujuk diri sendiri je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...