Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Sunday, March 6, 2011

Cite ari minggu....



Assalam semua.... kalu nak bercerita pasal hari minggu pasti panjang berjela2 kan..... layan gambar je la eks... senang... hhhhaaaa....


hadiah buat papa maman dan maman... kasut.... 

sekarang maman suka pakai kasut... kasut hitam dia dah takde rupa ok... semua dia hentam.... semalam tengah papa dia belek2 kasut.... nak cari size punya la seksa... kebanyakan kasut yg papa berkenan semuanya dah takde size... ertikata lain dah habis.... hhhuuuu.... kalu yg ada size pun yg tak berkenan dimata dan dihati..... penat sungguh....

Masa papa belek2 kasut sure la mama ngan maman belek2 kasut gak.... hhhaaaa..... saja suka try pakai.... lastly maman nak kan kasut tu...[kasut corak2 warna hijau tuh...] aduh.... bila dia try dah tak nak tanggal dah.... susah.... last2 belikan la jugak.... hhhhaaaa.... ckp ngan dia... kiranya kasut tuh hadiah hari jadi eks... berday dia 2 minggu lagi .... boleh je la kan....

tu kesah semalam.. hari nih jejalan utk penuhi kehendak papa...[lagi...] dia nakkan dompet... sian dompet jaman hantaran kahwin dulo2 lagi.... hhhhaaa... mama dah berapa handbag dah kan.... so layan kan je la.... melayang jugak budet mama.... hhhuuuuaaa..... [janji mereka bahagia... maka aku turut bahagia....]

6 comments:

Citarasa Rinduan said...

kalau mama yana nak tau..
en zalie dia punya selera lagi yang gayang2...
jam, kasut...topi jenama yang ratusan..malah ribuan..
tu yang setahun sekali ayu bukan jer kopak...tapi runtuh abis poketku..

mama maman said...

aduh ayu... kalu beribu riban tu mmg serender arr... tak mampu de nak layan.... nih br tahap rat pun pening nih... hhheeee....

suri solehah said...

salam..anak saya Adam tu pun suka mintak macam2..hari tu dia bekenan kasut convest SE..terpaksa lah jugak..huhu

mama maman said...

suri: kasih ibu kan... kekadang bila direnung2kan... zaman kita dulo tak la semewah zaman diorg nih... :)

maya amir said...

takpe2..bile beli barang utk yg tersayang tak rasa ralat kan..:)

mama maman said...

Maya: tak ralat sgt... kasut pun utk bw keja... so minta2 bertambah rajin dan semangat bekerja cik abe.... maman lak mmg skrg suka pakai kasut so... biar la atleast tak la melecet kaki main kat jln berkelikir.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...