Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Tuesday, March 1, 2011

Genting2011



Assalam..... pagi ahad bangun ngan senyuman meleret..... seronok tak habis2.... keh..keh....
[entry terlewat sikit ye... sebab nak uploading pic dan kes saman tu la...]

Hari minggu yg indah so nak la terus indah kan.... ajak papa gi genting...... nak lak dia.... senang balik hari.... kalu jauh2 nnt penat sgt lak... keja nnt hari isnin kan.....

papa ajak breakfast kat warung kegemaran dia.... biasa la.... nasi lemak makcik becok.... memang becok..... hhhaaa.... nasik lemak dia terde'best' kata papa...[tah bahasa apa daaaa...... hentam je la labu....]

sebelum ke kedai makan tu kami lepak2 kat umah mak dia jap....kami ajak sama2 berjalan...... mula2 abah tak nak gi.... [bapa mentua i suka dok umah ok...] tp mak cam nak gi.... buhsan katanya.... keh..keh.... kami gi breakfast dan dia call jadi gi..... call adik ipar sekali.... ada yg nak ikut ada yg tak nak ikut...... so gi yg nak ikut la kan..... keh..keh.....

so layan eks gmbr kitaorg lepaking kat genting tuh.... hhhhaaaaa.....

[cuak je muka maman.... hhhhaaa...]

 [kami yg poyo... plez la jgn muntah ok...]

[main bowling dipuncak awan...]

[sesi mrk merabiskan duit.... isk...isk....]

[perasan tak...??? ini bdk bila ambik gambar mesti tak pandang kamera..... nape eks...??? tak fotogenik arrr...]

[penat but happy...]

Last gi genting rasanya dekat setahun yg lalu..... kali nih ngan mak, abah dan untie ina.... hhhheeee..... kami ingat nak masuk outdoor tp..... bdk yg patutnya yg seronok nak main tp..... dia tak nak.... maleh nak membazir kan.... so lepak sambil main bowling.... hhhhhaaaa.... mama yana of course la kalah.... hhhaaa...
dah bertahun tak main..... ni pun buat2 berani je main.... hhhhaaaa...... sakit2 badan oooo.... hhheeee...


Notakaki: seronok gak kan sesekali jejalan.... walaupun penat tapi takpe asalkan org disamping berbahagia.....

6 comments:

Citarasa Rinduan said...

wah!!!!!!!!!

terhibur ayu layan mama yana kat genting...peeh.........ayu belum pernah sampai lah...

mama maman said...

keh..keh... mekasih ayu...
boleh la jejalan dekat2 je....
bila la nak dtg sini tu..?? nnt blh lepaking sekali.... syok gak kan... blh kenal hubby dan umai... hhheee....

cuti sehari CR tuh...keh..keh...

eelobor said...

dah lama tak gi genting sebab asyik tertunda jer...

mama maman said...

busy eks..... :)

Ummi Talhah said...

tgok gambar yana teringin plak nak bercuti kat gentingg...adusss...cuti sekolah cepatlaaa

mama maman said...

Ummi: best!!!.... hhheeee... sesekali je kan... bukan blh selalu.... kalu selalu buhsan gak... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...