Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, March 2, 2011

Barangan dapur




Salam semua..... buat apa tu... busy tak..... biasa la kan.... namanya kehidupan...:)
Nak cite sikit.... keh...keh.... Bila free2 kan i kan... suka wat list barang dapur.... ahaks.... puan2 pun begitukah..??? hhhhaaaa....
dok belek2 la barangan akan habis atau dah habis..... aduh byk sih..... baru tiga orang dalam rumah.....
Banyak gak belanja dapur.... belum lagi beli barangan diluar list..... [biasa ok...jumpa je masuk dlm troley...]


skrg barang2 blh tahan 'meriah' harga dia.... kena survey gak sikit2.... mujur rumah nih selalu dapat katalog2 kedai2 berhampiran rumah... boleh la compare sikit2 kan.... tp tak semua barang kita nak ada diskaun atau murah.... nak lari2 ke satu2 kedai lain2 pun tak kuasa kan.... biasa la org meniaga.... rugi barang ini untung barang lain..... kan...


Notakaki: belum sempat lagi shopping barang dapur nih.... busy sungguh hujung minggu nih..... Lagipun lambat lak gaji papa nih.... next week br ada gaji papa..... sian dia.... tp mana tau kan.... dapat kenaikan gaji tahun nih.... tuh yg lambat tuh..... :)

2 comments:

wahida said...

eh, saya pun suka buat shopping list barang2 dapur ni...kadang tu barang lum habis pun, saya dah masuk dlm list...cam na tu?

mama maman said...

tu pun kebiasaan kita gak.... hhhaaaa.... [membazir ke..???]

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...