Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Thursday, November 17, 2011

Donno why...

Salam..

Seperti tajuk diatas... makanya mama mmg really-really donno why..**jahanam bahasa melayu yg indah2 tuh kan dpt kat mama nih.... ada aku kacau org... so lantak la....T__________T

Why takde idea utk berblog.. why masa seakan tak cukup utk merapu merepek mencari idea atau berentry yg besh2 sikit... last2 tepek gmbr blur yg jadi kesukaan maman lak kannnn...

Mungkinkah ini pertanda.. petanda dan penunjuk yg...'renti2 la memalukan diri ngan buat cite2 yg tak sedap dibaca dan tak sedap ditekak..' eh.. salah lak.. ai takde buat entry masak2.. tak reti masak ye...

Rutin hidup cam biasa je... pusing2 datang keja.. buat keja sampai petang.. (bukan smpi siap ye.. sebab payah benor nak siap2 nyer..) dah smpi petang berharap dpt pulang kerumah secepat yg mungkin atau on-time... tp.. selalunya paling cepat dpt blah dr off kul 7.. tak pun kul 8.. dan semalam sedar2 dah kul 9mlm.. dalam sedar2 pun dpt blk kul 9.30mlm... hhhhuuu.. penat dan melelahkan...





see.. perbincangan laki bini kat bbm... ^_^

Nasib la dapat binik camni kannn... sian laki ngan anak mama... keja smpi bila2 pun tak abis kan.. tp bila kena tahan ngan bos... nak taknak kena la buat gak kan.. maklumla kami nih kena keja ngan dateline.. lagi2 projek ngah construction... mmg kena stayback je la... urgent semenjang je.. hhhhuuu... nasib baik dpt claim ot.. kalu tak menangis sia2 je la kannnn...
Balik2 sweet hubby dah siapkan makanan utk mama... aduhai... sian u kan...^_^ **tapau kat pasar malam je.. hubby ai tak reti masak2 nih... 2x5 ngan binik dia je.. hhhaaaa...

Sambil2 makan bersertakan maman minta disuap makan.. dia nih mmg tau.. wlpun dah makan.. kalu org lain makan dia tetap nak makan gak... suap gak kat dia.. biar dia rasa/teringat ngan mama nnt kannn... sweeettt..
sambil2 tuh mama boleh layan fb lagi kan kat bb... hhhaaaa... smpikan siap mandi, siap dah nak dodo pun dok bergossip lagi tau... keh..keh.. **kawan2 lama tak jumpa sejak dah beranak pinak nih kannn

Pagi tadi.. siapkan maman dan pas diorg kuar.. br terhegeh2 siap sambil2 bakar roti.. **auto je kan skrg.. senang..      ^__^

Perjalanan ketempat keja cam biasa je.. kekadang rempit kekadang  terhegeh2... masuk office mengadap keperluan keja yg harus didulukan... dan buhsan2 buat entry merepek cam nih... ai suka..








Ok.. disebabkan entry nih makanya mama dah terdetik dikepala satu lagi idea utk entry satu lagi.. nntkan tau entry satu lagi.. jika tiada aral melintang la ye.. kih..kih..


Bye uols... muah..muah.. T____T




**any idea.. tell me.. boleh gak berentry baru nih...*_*


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

2 comments:

miloais said...

putaran hidup bagi yg dah bekeluarga dan bekerja...
seakan2 sama setiap hari...

eelobor said...

canggih talipom dio

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...