Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, November 18, 2011

Pelik sungguh kegemaran dia... Tanjat tau...;p

Salam...

Mama ada anak lelaki yg cumil sgt [bg ibu maman sure la kena puji... ang..ang..] tp sayangnyer... dia minat benda nih... papa pulak layan je kehendak anak...

Nak tau apa benda nyer tuh... cuba scroll down bwh sikit... nih adalah unsur2 suspen sikit2... ahaks..








|










Maman suka benda nih..









|










tanjat gegirl tau..









|











|










sungguh tanjat.. hhhaaa.....^_^









|









Jgn korang tanjat sudah...






|










|









alahai anakku...T__T



**Nak pengsan tgk dia dok main ngan benda tuh... gamaknya dia suka pasal ada lampu kot... selalu tgk gak dia tgk tv cite dora the explore tuh tp tak sangka la dia minat sesangat.. nape la tak beli diego..?? kannn...?? hhhuuu..







Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...



 ****************************

3 comments:

Rahmah Ram Ram said...

hihihi..Yana, anak saya pulak perempuan tapi obses sangat dengan boboiboy...pening hari2 nak kena pasang citer tu sampai kami sekeluarga dah naik hafal lagu tema cerita tu..hikhikhik

ct rahani said...

salam kenal.. comel tanjat gegirl tuh.. patut maman suka.. :)

btw, salam kenal.. sy follow yer..

miloais said...

masing2 ada citarasa dan kemahuan depa sendiri nokkk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...