Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, November 21, 2011

Kikis kasi licin...;P




Salam...^_^

Bagi yg dah berkawin nih.. kita keja utk membantu suami kann.. tp bukan la sampai tahap duit ai duit u jugak kannn... solehah sungguh kann.. hhhaaa... **simpanan hari tua..

Bila berkeja nih.. mata pun hari2 mandang org lain bergaya.. ngan handbag berjenama.. ngan baju terletak dibahu.. cantik2.. mekap cun2... kasut lawa2... **nafsu wanita

sedangkan kita hanya mampu memandang.. kalu jejalan kat shooping mall pun.. sekadar cuba acu kat bahu je la pastu buat2 muka berkenan sesgt kat papa.... realiti harganya mmg tak terjangkau dek diri... hhhaaa.. ai la tuh...

pastu dok tanya la kot2 ada diskaun ke tak kannn.. kalu ada diskaun pun .. nan ado je la kaannnnn.. tak mampu punya... hhhaaa... pastu slow2 letak balik dan ckp kat salesgirl tuh nak pusing2 dulu... nak pusing2/survey2 pasal baru smpi... sedangkan dah on the way pulang dah... hhhaaaa... **tebal eks muka... teng..teng..hhhuuu

Tp bila tau hubby dpt duit lebih sikit.. time nih memang sure mengeneng2....mengada2... nak kan bag tuh kannnn... last2 hubby lak pening nak mengikut kehendak binik... sayang kat binik kannnn..

Binik dia tau dah kalu terlepas kikis.... sure melayang ke arah mekap keta.. bagi mekap binik dulu br keta.. ai nak jadi no 1 tau.... bukan no 2 ...;) **binik tau bukan bibik... hhhaaaa..

Ari2 binik buka tenet dan survey rega yg murah... kunun... hhhaaa.. pastu buat ayat2 psiko pasal bag tu.. bag ai dah outdated.. bag ai dah koyak... bag ai tak selesa bawak dah... bag ai nih cam something la... bag ai nih not user friendly for me le....[mcm2 la ayat besh kannn..hover ayat nih kan.. bukan realiti ok.. rekaan semata2...]

Dan bila binik muncung...maklum la smpi tak nak makan.... majuk nakkan bag br... hhhaaa...




**tet..tet.. maapkan je la binik org yg agak sengal ini.. jiwa parah dah nih.. tp skrg sudah gumbira pasal dah dpt habuan yg telah lama diimpi2kan serta dimimpi3kan... :P

**Rezeki binik majuk.. dpt bonus aka slipar baru skali... mekasih papa... hhhaaa..



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)


Sampai jumpa lagi...


****************************

6 comments:

che mid said...

che mid nak tumpang majuk sekali buleh...

Mama2Q said...

hoho..pandai yer buat2 majuk nak dpt beg baru....

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

merajuk manja ler tueee...

mama maman said...

cm: majuk sekali sekala je.. time yg harus/wajib je.. hhhaaaa...

mama maman said...

mama2Q : majuk nak yg lagi mahal tp last2 redha je.. janji dpt..hhaaa

mama maman said...

BSB: manjer2 sayang.. hhhaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...