Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, November 25, 2011

Kisah dulu | nakal ke..??

Kisah dulu | nakal ke..??



Salam...^_^

Mama banyak dok baca entry kawan2 hatta adik2 dok cite zaman dulu aka anak2 aka remaja aka budak nakal... hhheeee... sukasuki ckp bdk nakal eks.. hhhaaa... mama dulu pun nakal.. nak cite nih..

Masa belajar dulu.. time nih masa dok kolej aka universiti...

Masa bersiap nak ke kelas dah lambat.. terbelek2 baju nak pakai.. terbelek2 tudung nak macing.. hhhaaa.. dah tuh dlm lmbt2 tuh kawan nih dok ajak gak gi sarapan.. semua dah gerak dah.. ingat malas nak gi sarapan dah pasal lambat.. tp kesian lak kwn nih.. dia kalu tak sarapan takut kena gastrik... so sian punya pasal.. ikut gak la... pas telan ngan cepat2 sarapan.. xingat lak sarapan apa aritu.. nak cepat punya pasal..

hhaaa...tet..tet... lupa sebenarnya.. kami lari2 anak panjat tangga.. pagi tu ada makmal sebenarnya... so cepat2 la sambil dlm hati dok doa pensyarah masuk lambat ke, pensyarah tak perasan kami lambat ke.. hhhaaa... tp nasib kami malang.. pensyarah nampak pasal kawan2 dah start ujikaji dah masa tuh.. dah la kena buat group.. makanya nmpk sgt la kami ni tergedek2 nak msk geng group kannnnn... hhhaaa.. kena halau tau.. malu sengal je.. dah la kena perli.. ye la.. bdk laki boleh je msk in-time kami yg perem lak yg lambat... hhhuuu...

kami pun keluar la dr makmal tuh.. nak marah pun tak guna kan.. silap sendiri.. kawan mama dok minta maaf ngan mama sebab psl dia kami kena halau kelas.. menangis2 la kwn tuh.. hhaaa.. jika diimbas2 blk.. tak ingat dah rupa camna la mama masa tuh.. rasanya cam kena simbah air je masa tuh... nak2 lak kena gelak ngan bdk kelas... aduhai.. malunya aku ngan dia... ehhh.. sapa eks..?? hhaaaa... ada la kannn... ^_^

nakal dok..?? lite2 je eks.. kih..kih..



Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

Sampai jumpa lagi...


****************************

2 comments:

aizamia3 said...

zaman sekolah yang menyeronokkan.. sekerang turn anak pulak.. kita pun pergi sekolah tapi hantar anak jelah.. hikhikhik..

mama maman said...

aizamia: manis sgt zaman2 kita meningkat dewasa.. :)

teringin anak pun merasai manisnya dlm berkwn kan.. kih..kih..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...