Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, November 14, 2011

Tak tahu nak cakap apa




Salam...

Hari nih betul2 monday blues buat mama... penat sebab kami (papa dan mama berserta maman) berbowling malam hari sabtu lepas.. sakit urat uols... maklum la main bantai je tanpa warm-up.. hhhaaaa...



As usual.. kamera tidak ditangan si blogger makanya gambar2 yg sungguh menyakitkan hati je.. so mmg tak sesuai nak tepek sini.. akan menambahkan sakit hati.. hhhiii..


Dalam kami berlawan kekuatan tangan mengangkat bola bowling2 yg berat tuh.. nih dia aktiviti anak2 kami... berebut nak menyentuh pepapan sesentuh ipad orang... geram gamaknya.. maklum la main mainan Angry Bird..:)

sentap bdk nih.. tak dpt nak pegang ipad org.. hhhaaaa..


Ni sebenarnya aktiviti ibubapa sekolah maman.. berkumpul sebilangan ibubapa dan sama2 berlawan sapa yg terer menjatuhkan pin mengunakan bola bowling yg berat tuh.. ngan berbagai aksi dan berbagai gaya .. tp paling memalukan ialah bila nak membaling bola bowling itu.. tiba2 bola tak kedepan tapi kebelakang.. hhhuuu... malu sungguh.. aiks sapa kah itu.. hhheeee.. redha je la kannnn...



Dalam-dalam bola terlepas ditangan.. kami dapat gak no 4.. keh..keh... tu gamaknya sebab bola terlepas kot.. kalu tak terlepas sure kami dapat no 3.. betul tak geng..?? hhheee..

Ok setakat hari nih...=)

Bye...

Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;)

****************************

12 comments:

miloais said...

dah lama tak main bowling
tak terer jugak lah... sokmo masuk ke longkang aje!
ekekekke

tahniah hoccay!

mama maman said...

miloais: kita nih follow je.. tp mmg hampeh je main.. kih..kih..
rasanya mmg longkang je bola tuh gi... hhhaaa

main suka2 je...:) mekasih dear..

Kakzakie said...

Lama betul kakak tak main bowling. Seronok kan api itulah kalau lama tak main mesti tangan lenguh... kena urutlah haha....

eelobor said...

bowling tuh mainan yang orang baling nak jatuhkan pin hujung belah sana eh? kito darap eteps

fiza said...

Dah lama tak main bowling.

Citarasa Rinduan said...

no 4 okey tu...

ayu kalau main sure masuk longkang.. malu

games AB, ayu pun baru jer sekodeng ipad en zalie.. hahhaha.. tak reti sungguh nak tekan apa....

mama maman said...

kakzakie: seronok dan pastu menahan sakit je la.. hheee.. urut..?? xde lak urut cuma letak myk angin je..:)

mama maman said...

eelobor: ambo pun darat jugak.. org suruh baling kedepe ambo baling kebelake.. darat sungguh..HHHAAAAA

mama maman said...

fiza: kita nih layan pemintaan papa je.. dia yg bersungguh nak main.. kih..kih.. last2 kalah..:(

mama maman said...

ayu: dah ada tuh blh gak la godek2.. nih mmg takde tuh yg memasing nak try main.. hhheee

ajumohit said...

dah lama tak main bowling ni, mmg pehtu akan sakit tgn, terlepas takpe, saya ni asik ke longkang je hehehhe

mama maman said...

aju: malu ooo... lebam muka.. hhheee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...