Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Wednesday, November 9, 2011

Penat tapi seronok | Rindu blog dan blogging

Salam...

Dah selamat sampai di manis rumah manis skrg... dan dalam proses membetulkan urat dan temulang yg lengguh... rindu sungguh ngan blog dan membaca coretan kawan2... guna bb sekadar entry merepek boleh la kan.. tu sebab rindu sgt kat blog.. nak baca entry kawan2 ngan bb rasanya tak puas... kocik bonar.. hhheee... lg kat kg line slow yg amat...sakit hati je nak tunggu generate satu blog... hhhuuu...

Apa2 hal nih.. mama nak terjah blog kawan2 dulu dan bila tenang balas semua kunjungan yg tertinggal serta reply msg uols ye..:) mekasih kerna sudi terjah sini walaupun tuan blognya ngah huruhara beraya... :)

Terima kasih juga bagi yg meninggalkan ucapan har raya... Maaf tak sempat nak reply... [perasan retis kannnnn... syoookkkk... ahaks]

Cerita raya haji..??? hhheeee... cam biasa je... tahun nih mama buat korban... :) takde gambar sgt nak tepek sini.. tak ingat nak ambik gmbr la.. hhheee.. kamera asyik kena kelek dek maman je.. so gmbr pun hapahapatah... tak kuasa nak upload sini atau fb.. hhheeee...

Ok la.. masih dlm proses membasuh dan mengemas rumah nih... penat tapi seronok..:)

pic yg berkenaan ngan entry.. ahaks.. boleh..??? 

***pic lembu korban ari tuh....


Terima kasih sudi singah blog Mama Yana... ;) 

Sampai jumpa lagi... 


 ****************************

8 comments:

kakcik said...

Bercuti memang seronok dan bila balik ke rumah, penatnya akan terasa. :)

Kakzakie said...

Cuba tepek je gambar yg maman tangkap. Seronok juga sesekali menikmati junior snap gambar....

mama maman said...

kakcik: tu la kakcik.. mengemas dan membasuh bj kotor nih dah tak pernah habis-habis..:)

kakzakie: nak tgk ke..?? hhheee.. insyaallah sy usahakan upload.. hhhee...:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

seronok nyer dpt balik kg...BSB raya kat shah alam jerr..

mama maman said...

BSB: seronok2 pastu berpenat2an.. hhheee.. penat bdn dan poket.. sabar je kan...

miloais said...

best banget balik kampung
tapi bila dah balik umah sendiri
baru terasa penat
tambahan plak bila ada kain-baju menimbun nak kena basuh!

ajumohit said...

Ohoi minggu ni mkn daging sesaje lah hihi

mama maman said...

aju: aduhai.. cam pening dah makan daging je tau.. hover dos daging dah nih..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...