Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, November 11, 2011

Ubat Penangan Facebook



Kih..Kih... cemacam le kan.. kreatif jugak eks...=)


source : fb.

Bg sapa2 yg ngah ketagih fb.. elok la cari ubat nih..

Tp belum ada testomoni ye...mungkin boleh melegakan ketagihan anda atau semakin melarat... kih..kih..

Bye...:)

****************************

10 comments:

ajumohit said...

Hihi sib bek saya bukan ketagihan fb, klu nk susah nk dpt ubat ni hihi

mama maman said...

aju: betul...rasanya mmg susah nak dptkan ubt nih pun.. hhhaaa

insan_marhaen said...

IM... dah mula minat lagu facebook nyanyian najwa latiff...

Akhmal selalu pasang punya hal la ni!

mama maman said...

IM: cumil le... im minat lg cinta mukabuku.. hheee.. layan ke je la... buat suka-suka je.. kih..kih..

eelobor said...

kat farmasi mana ada jual yer? saya tak ketagih fb sgt tapi nak cari ubat lain....

mama maman said...

eelobor: ubt benda lak nih..:)

~ yus ~ said...

hihii..betul ke ubat tu? saya fb takdelah ketagih kot, kalau blog lama tak bukak mmg ketagih...huhu

mama maman said...

yus: tak sure la betul ke tak.. hhhaaa..

nak tau.. itu pun penyakit sy skrg... ketagih kat blog.... hhhaaa..

LYAfrina said...

hehe,,ade jugop yer...saper y addict smpai xleh tdo..msti mkn ubt ni..

ubt ktagih blog xdop ke??? hehe

maya amir said...

mcm2 org skang ni..fb now dah tak seketagih dulu..demam twitter pulak..hahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...