Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, July 4, 2011

Berangan itu indah..^_^

السلام عليکم


Tgk pic pasal fesyen lawa2 mama jadi mengalirkan air liur... kecur uols... hhheeee... tp nak beli terasa sayang lak... beli mahal2 last2 tak muat... bentuk badan kita nih kan tak sama ngan model2 jelita tuh... hhhuuu... fesyen yg cun-cun hanya nmpk cantik pada badan yg kurus... bila badan dah tak semengah mcm mama nih mmg hampesh la uols... ada 3 helai blaus yg mama beli tp semuanya ketat dipart2 tentu... hhhuuu.. malu nak ckp part mana.. uols cuba teka ar sendiri... hhheeee... body bentuk apple uols... hhheee..

Nak mencari yg lain tp terasa sakit hati... banyak yg tak kena... dok terai2 baju last2 tak dapat beli... antara sebabnya ialah citting lari, fesyen yg selalu menampakkan peyot kedpn... cam org ngandung.., pesen yg pelik2 sgt pun mama tak berkenan... so weird ok.. suka yg simple dan disamping itu menutup aurat atau tidak terlalu sexy.. hhhuuu...

Kalu la mama nih terer menjahit cam pereka pensen yg fames tuh.... sure la syok kan... lagi satu masalah mama ialah mama tak tau nak cr kain2 yg indah dimata dan indah dipoket... [no money no talk arrr kannnn]
mama suka lakar2 fesyen blaus tau uols... verangan pereka yg diva teramat diva... hhheeee... dan hasilnya terperuk kain 2meter yg mama beli kononnya nak jahit blaus rekaan sendiri... masalahnya [biasa arr alasan mama] takut nak potong kain.. takut salah potong dan rugi kain.. hhhee... sampai sudah arr kannn...


jahit blaus cantik2 pastu jadi cun cam RCW... hhhuuu.. berbaloi2...


Ps: tolon la rajin wahai tuan blog .... tu la jerawat asyik bertempek je... suka berangan...^_^



♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

9 comments:

maya amir said...

kenapa baju kt patung nmpk cntik jek kn? dh lama x gi beli baju..asek x kene itu & ini,last2 fed up xmo beli..hehe

mama maman said...

tu la dia.. cantik sungguh kan.. blk2 terai hampesh...


**rasa cam nak publish dlm nih dan kalu yg berminat blh la kawan2 bl dr mama.. hhhaaa...

fabulousmommy said...

jom terai premium beautiful sure perot tak kedepan...tarik bagi masuk :))

Kakzakie said...

Kalau potongan badan cantik pakai apa saja cantik. Tengoklah patong-patong dan model-model baju serabai pun cantik. Hehehe....

eelobor said...

hanya indah setakat itu jer.... buat apa kan?

mama maman said...

kakzakie: tu la pasal.. iklan biasa arr.. mengaburi mata... hhheee..

Aku Ibu Muda said...

saya beranikan diri jaet pattern2 dlm imaginasi ni utk baju si kecik dulu...hihii

mama maman said...

eelobor: betul tuh... :)

mama maman said...

ibumuda: ai takde model u... anak ai lelaki.. hhhuuu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...