Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Monday, July 11, 2011

Follower ku Ilang

السلام عليکم

Skrg br faham mengapa org dok bising2 follower ilang... mama pun hilang kesemuanya follower mama.. apakah...???


main sorok2 lak kan...

Ps: bantuan.. bantuan... tolon camna nak setelkan masalah nih...??




16 comments:

ajumohit said...

Follower sy pon ilang huhu

mama maman said...

nape eks..?? hhhuuu... sy ingat sy sorang je... blogger ngah ada problem ke..??

wahida said...

blogspot tgh pening..tak leh nak buat apa...dari ari Sabtu lagi dia dah hilang...sok2 ok lah tu...
huhu...

mama maman said...

wahida: ye ke.. hhhuuu... selama nih tak perasan pun... kuang..kuang.. mekasih for info...:)

mommyYen said...

i punya ok je..hehe..
sabar erk..nanti-nanti ada la follower tu dtg balik..

Bila Ku Kata Cinta... said...

erk...sy tak pasan sis...blog sy pon baru lagi..hehe

Citarasa Rinduan said...

dari minggu lepas tak silap hari rabu ke khamis....
jangan risau..

nanti okey tu

mama maman said...

Yen: kita br ari nih perasan ilang... hhheee.. tu la.. ai tunggu je la ye follower ai dtg blk eks.. hhheee...:)

mama maman said...

Bila ku kata cinta aka Diana: blogger br ye... mama pun br jugak.. masih nak kenal2 blog nih.. hhheee..

mama maman said...

Ayu: kita br ari nih perasan ilang... hhheee.. risau gak.. hhheee...

miloais said...

esok ada balik tu

cam iols kena dulu...
seharian ilang follower tu...!

blogspot meyong kekdahnya!
hak hak hak

mama maman said...

miloais: 'blogpot meyong' eks... terbaek...:)

maya amir said...

blogspot ni problem laa skang ni.. mcm2 hilang:)

mama maman said...

Maya: jgn ilang kawan sudah kan....hhhiii

Lizan said...

saya nyer pun la... tapi setengah2 blog tu elok jer tertonggok kat page tu, kan

mama maman said...

Lizan: insan2 istimewa je kot yg follower dia ilang.. ahaks..

**merapu apa la mama nih...hhhheee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...