Imotiv

Nuffnang Ads

Sharing is Caring

Sharing is caring... Tingalkan jejak anda.. Insyaallah mama akan terjah blog korang...^_^

Hotest Entry From Mama Yana

Nuffnang Mama Yana

My Heartbeat

Friday, July 29, 2011

***i look so blue!!! [entry 3 dalam 1]

السلام عليکم

Yes.. today i so blue... ahaks.. [gediknyerrrrrrrr]



stoking busuk paling comel diabab ini... keh..keh...

pic tuan blog yg berlakon ala2 diva.. hhhuuu..

Yeeee.... hari ni terasa biru sgt... tak tau nape nak pakai biru semua..

mungkin sebab sy terasa cun bila sy pakai biru... hhheee..

Ok itu yg satu... yg satu lagi kat bawah nih... baca ye.. panjang kerapuan ai tau..

Jika kawan2 perhatikan blog mama nih... mama gunakan pic profile gmbr maman masa kecil dan guna nickname Mama Maman.
Nape eks..??? nih nak cite... mood ari nih nak bercerita ya... so layan je la cite mama nih...
kalu tak nak.. suddaahhhh... gi la kat blog2 org lain yg super duper hot, fames dan mavelous tuh... hhhuuuukkk.. mama lak menyendiri bersembunyi dibalik blog mama yana nih jugak... apa nasib kan...

Ok sudah.. merapu lak... sori ye..

Masa mula2 terjebak ngan dunia blog nih.. mama suka belek2 blog otai2 yg fames dan meletup sambil2 berangan nak gak ada blog dan ada peminat seumpama retis yg ada peminat yg berjuta.. hhhuuu... tinggi tahap berangan ai tau.. jgn mare.. ada aku kesah kannnn..

Sebenarnya mama nak berblog pasal mama rasa blog nih boleh menjadi media utk mama melepaskan stress dan meluahkan buah fikiran mama walaupun tahu takde bernas mananyer.. sekadar buah fikiran yg mama rasakan betul dan logik bagi akal fikiran mama nih. Bila berblog nih, mama boleh mencari dan menambah ilmu dan belajar tentang kehidupan dari kawan2 yg bijak lagi pandai kat luar sana.
Apa salahnya kan...??

Mula2 berblog nih, mama suka nak jadi misteri siapakah mama yana sebenarnya..tuh yg guna pic maman je.. hhheee... malu sebenarnya.. siapa la kita nih kan..

Selama berblog nih, mama kira2 dah hampir 6-7 bulan nih... mama banyak memahami siapakah mama sebenarnya.. mama tau yg mama nih rupanya tak pandai mempamerkan apa yg mama rasa, atau apa yg mama hadapi.. br buka mata rupanya mama nih... hhhuuu

Mama selama nih selalu bersembunyi dr orang luar... pemalu rupanya.. sedangkan mama rasakan mama nih agak peramah juga.. keh...keh... [puji diri sendiri lak..]

Mama terharu ngan sambutan kawan2 disetiap entry merapu mama selama mama berblog nih... ingatkan mama blog nih akan berkubur.. maklum la.. selama nih tak terfikir pun nak jadi pengarang dan jadi jurukamera tak bertauliah... ahaks..


ok..ok... yang satu lagi kat bawah ye... yg last dah...


Nih satu lagi bukti mama jadi jurukamera yg tak bertauliah...

Kesahnya bermula bila papa dok bebel yg kononnya bola takde kat tv.. baca entry NI..
Buhsan2 dia dok kacau mama yg dok blogwalking... pastu dia sibukkan diri mencari makanan kat dalam peti ais.. mama pun ckp arrr..

takde maknanya nak kurus jika dok melantak je..

kurus tau peyot ai tau...

mana nak tengok.. mana.. mana..


Kat bawah nih la hasil mama jadi kamerawoman yg berjaya semalam.. hhhheee...


aksi mengaver peyot...hhuuu

jgn terpikat lak kat hubby ai... sian ai nak kena cr hubby lain... hhheee.. [gurau je]

Ni pemain simpan yg lebih sanggup layan dodo dr tengok kawan2nya beraksi semalam...


Dah habis dah... sila berlapangkan dada ye kawan2.. hhheee...
Rasanya nih la satu2nya entry yg merapu tahap dewa dan paling terpanjang sekali kannn..
Ok la.. sampai ketemu dilain enty ye... daaaa...
sayang kamu ketat-ketat...^_^"


Ps: lama nak karang entry yg nih... panjang giler bila dah start merapu gak.. *_^





 ♥Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!♥

1 comment:

eelobor said...

memang merapu.... ahaks

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...